Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
23:44 | 20/08/2023

Συνελήφθησαν χθες (19-08-2023) το μεσημέρι στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 68 και 47 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, στην Κοζάνη, βρέθηκαν στην κατοχή του 68χρονου και κατασχέθηκαν -1- αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και -0,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Διαβάστε επίσης

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, στην οικία του 68χρονου στην Κοζάνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -457,2- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην οικία του 47χρονου στην Κοζάνη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -464,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -2- αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγηθήκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis