Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police
17:44 | 07/08/2023

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, τρία (3) άτομα, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

 

Διαβάστε επίσης

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

  • Προχθές (05-08-2023) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
  • Χθες (06-08-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθώς όπως διακριβώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ στερούταν και άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (06-08-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, αλλοδαπή οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis