Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
12:49 | 12/12/2023

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για την πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας έξωθεν κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας ανά την Επικράτεια, με αφορμή το τραγικό περιστατικό στο Ρέντη που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου μας Γιώργου Λ., από στρατολογημένους χούλιγκαν, βρεθήκαμε σήμερα 11-12- 2023 στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, έδρας της οικείας Διεύθυνσης Αστυνομίας, απάντα τα συνυπογράφονται σωματεία και μέλη αυτών και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού συναδέλφων μας διαμαρτυρηθήκαμε και αναδείξαμε για μια ακόμα φορά το πάγιο και χρόνιο αίτημα, της αναγνώρισης του επαγγέλματος μας ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ένα αίτημα για το οποίο η Πολιτεία κωφεύει εδώ και αρκετές δεκαετίες, παρά τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό νεκρών και τραυματιών συναδέλφων μας.

Τονίσαμε την άμεση απεμπλοκή των Αστυνομικών από κάθε γήπεδο και την άμεση θεσμοθέτηση μέτρων για την επάλειψη της οπαδικής βίας.

Διαβάστε επίσης

Στην παράσταση διαμαρτυρίας παρευρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στα αιτήματα μας, πέραν των μελών των Δ.Σ. των Σωματείων μας και ο Πρόεδρος Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος Σωματείου Πυροσβεστών Ν. Ηρακλείου κ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ Βασίλειος, ο πρόεδρος της Ι.P.A./T.Δ. Ηρακλείου κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ Νικόλαος και ο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου της Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ./ΚΙΝ.ΑΛ. κ. ΒΑΤΣΙΝΑ Ελένης και ε.α. συνάδελφος κ. ΨΑΡΡΑΣ Αντώνιος, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Η παράσταση διαμαρτυρίας έληξε με την ευχή όλων ο Γιώργος, να είναι το τελευταίο θύμα του κλάδου μας και η περιπέτεια που περνάει να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα και να επιστρέψει στην οικογένεια του και στα καθήκοντα του.

Με εκτίμηση,
Οι Πρόεδροι

Ε.Α.Υ.Ν.Η. Π.ΕΝ.Α.Α. Σ.Ε.Φ.Κ. Σ.Α.Ν.Η.
ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ ΤΣΑΝΑΧΤΣΙΔΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Νικόλαος Στυλιανός Χρήστος Νικόλαος

Εικόνα
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Εικόνα
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis