Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
MINI Countryman
12:44 | 27/11/2023

Το σύστημα τετρακίνησης ALL4 του MINI Countryman βελτιώνει αισθητά την πρόσφυση, όπου χάρη στον γρήγορο και ακριβή ηλεκτρονικό έλεγχο του συστήματος, η ισχύς κατανέμεται μεταξύ των εμπρός και πίσω τροχών ανάλογα με τις απαιτήσεις σε όλες τις οδικές και καιρικές συνθήκες.

Το ελαφρώς αυξημένο μετατρόχιο και το μεγαλύτερο μεταξόνιο αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία ενός συνόλου με εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά και βελτιωμένη άνεση. Το άμεσο σύστημα διεύθυνσης και ο συνδυασμός εμπρός άξονα με γόνατα McPherson μονής άρθρωσης και άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω, εγγυώνται καλή οδηγική συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης

Το MINI Countryman S ALL4 προσφέρει ισχύ 160 kW/218 ίππων και ροπή 360 Nm με τον ομαλής λειτουργίας 2λιτρο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα του. Το ήπια υβριδικό σύστημα 48V υποστηρίζει τις επιδόσεις του οχήματος στις χαμηλές στροφές λειτουργίας του κινητήρα και παρέχει στιγμιαία αύξηση ισχύος κατά 14 kW.

Ένα νέο χαρακτηριστικό του MINI είναι η δυνατότητα ημιαυτόνομης οδήγησης σε διαδρομές με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι σε ταχύτητες έως 60 χλμ/ώρα, αρκεί να συνεχίσει να παρακολουθεί επισταμένα την κυκλοφορία και να είναι έτοιμος να επέμβει ανά πάσα στιγμή. Κατά την αλλαγή λωρίδας, το σύστημα βοηθάει εντοπίζοντας τα απαραίτητα κενά στην ροή της κυκλοφορίας προχωρώντας προς την έξοδο. Αυτό φέρνει το όχημα στη βέλτιστη ταχύτητα και ξεκινά αυτόματα την αλλαγή λωρίδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis