Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:24 | 06/11/2016

Οι υπεύθυνοι του σόου ανησυχούσαν μήπως γίνει στόχος των τρομοκρατών το καθιερωμένο show της Victoria’s Secret. Αυτός ήταν και ο λόγος που άργησαν να ανακοινώσουν την ημερομηνία πραγματοποίησής του.

 

 

Στις 24 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους της Victoria’s Secret η πόλη διεξαγωγής του show της εταιρίας, η οποία δεν είναι άλλη από το Παρίσι. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας καθυστέρησαν να αποκαλύψουν τη νέα τοποθεσία του show των «αγγέλων» για το 2016 για να μην γίνει στόχος πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης. Σε αυτό άλλωστε αποδίδει η ιστοσελίδα του ΤΜΖ την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της ημερομηνίας. Κάθε χρόνο η ανακοίνωση γινόταν την άνοιξη, αλλά αυτή τη φορά έγινε Φθινόπωρο.

2015 Victoria's Secret Fashion Show - Runway

Μέχρι αυτή την ώρα, για λόγους ασφαλείας, η Victoria’s Secret δεν έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη του χώρου που θα διεξαχθεί το εντυπωσιακό show σε μια πόλη που ακόμη δεν έχει κλείσει τις πληγές της από τα τρομοκρατικά χτυπήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell και Taylor Hill θα περπατήσουν στην «καυτή» πασαρέλα στην πόλη του φωτός, ενώ το πολυαναμενόμενο show θα προβληθεί στο CBS στις 5 Δεκεμβρίου. Πάντως οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι συνεργάζονται στενά με τις γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της εκδήλωσης με κάθε δυνατό τρόπο.

Victoria's Secret-b640 Victoria's Secret-c640 Victoria's Secret-d640 Victoria's Secret-e640

www.newsauto.gr

 
 
 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis