Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:24 | 30/12/2020

Με επίσκεψη του στην περιοχή των Φερών και συγκεκριμένα στο Πέταλο του Πέπλου, εκεί όπου τον περασμένο Μάρτιο δόθηκαν “μάχες” από αστυνομία και στρατό για να αποτραπεί η μαζική εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών απ’ την Τουρκία, ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στον Έβρο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Μετά τις Καστανιές, όπου έκανε επιθεώρηση των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων, έδωσε ευχές και μοίρασε δώρα σε στρατιωτικούς και αστυνομικούς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για την ενίσχυση του υφιστάμενου φράχτη, ο κ. Χρυσοχοίδης βρέθηκε στην περιοχή του Πετάλου Πέπλου. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κολγιώνη.


ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Nέος διαγωνισμός του Policenet.gr - Κερδίστε ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο!


Ο υπουργός ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς και στρατιωτικούς για την κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και πάλι στον διαγωνισμό για την πρόσληψη 800 νέων Συνοριακών Φυλάκων, από τους οποίους οι 600 προορίζονται για το νομό Έβρου. Απαντώντας σε ερώτηση για τα όρια ηλικίας που θα ισχύσουν, θέμα το οποίο το Evros-news.gr έχει αναδείξει και επιμένει πολύ καιρό ότι είναι ανάγκη ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ το όριο ηλικίας στα 32 χρόνια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη το άφησε ανοιχτό, λέγοντας:

“Σύντομα θα αναρτηθεί η νέα προκήρυξη. Θα το δούμε το θέμα του ορίου ηλικίας. Έχω ακούσει τα αιτήματα από όλους τους φορείς του Έβρου και από τους δημάρχους. Έχω στις σκέψεις μου και εγώ κάποια κριτήρια που πρέπει να ενισχύσουμε, όπως για παράδειγμα τα πτυχία, για να κάνουμε μια αξιοκρατική επιλογή και να επιλέξουμε τους καλύτερους και τις καλύτερες και να γίνουν τα σύνορα μας ακόμα πιο ασφαλή”. Αυτό είχε τονίσει άλλωστε και νωρίτερα στις Καστανιές παίρνοντας θέση για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο “καίει” πολλούς νέους του Έβρου, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο ηλικιακά και μέχρι τώρα ήταν αποκλεισμένοι από τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς.

Πηγή:  evros-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis