Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:10 | 06/02/2018

Για τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης, είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, στο πλαίσιο των εργασιών του 9ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, που πραγματοποιείται σε χώρο του νέου λιμανιού.

Όπως και χθές έτσι και σήμερα - πρωτή ημέρα των εργασιών - παρουσία κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, θα είναι δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, με ισχυρές δυνάμεις να βρίσκονται παρατεταγμένες. Στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, εκτός από τις αστυνομικές δυνάμεις της τοπικής ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναπτυχθεί και περιπολούν στο χώρο του Συνεδρίου και σε μεγάλη ακτίνα αυτού, έχουν έρθει ενισχύσεις και από την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 10 διμοιριές των ΜΑΤ θα παραταχθούν σε "κομβικά" σημεία.

Ανάλογη είναι ο σχεδιασμός καιη παρουσία των στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων για σήμερα κινητοποιήσεων από αγρότες της Αιγιάλειας και της Δυτικής Αχαΐας (προσυγκέντρωση 6.30μμπλατεία Αγίου Ανδρέου), από τον Δήμο Πατρέων (προσυγκέντρωση 5.30μμ ΚΕΠ λιμανιού), εργαζόμενους και φορείς που πραγματοποιήσουν πορεία και διαδήλωση έξω από το χώρο ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, η ΕΛ.ΑΣ, έχει λάβει έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα θα διακόπτει την κυκλοφορία σταδιακά στους δρόμους γύρω από τους χώρους των συγκεντρώσεων και στη συνέχεια την Ακτή Δυμαίων απ’ όπου θα περάσουν οι διαδηλωτές αλλά και τις καθέτους προς την παραλιακή λεωφόρο της Πάτρας.

 tempo24.news 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis