Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 24/05/2017

Ένα τραγικό συμβάν που συνέβη στη ζωή του Ζακ Σνάιντερ, αλλά έμεινε κρυφό για δύο περίπου μήνες, είδε φως της δημοσιότητας χθες, δικαιολογώντας κάποιες αλλαγές στο team που δουλεύει αυτό τον καιρό το «Justice League». Συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως μέσα στο Μάρτιο αυτοκτόνησε η κόρη του σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ και της παραγωγού Ντέμπορα Σνάιντερ, σε ηλικία μόλις 20 χρονών. Το ζευγάρι μετά το αρχικό σοκ, προσπάθησε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τον τύπο και όντως τα κατάφερε, καθώς πέρα από το στενό οικογενειακό κύκλο αλλά και τους βασικούς συνεργάτες του στην ταινία, κανείς άλλος δε γνώριζε κάτι. 

Παρόλα αυτά, και με δεδομένη την καθημερινή πίεση των γυρισμάτων, καθώς η ταινία είναι προγραμματισμένη για φέτος το Νοέμβριο, ο Σνάιντερ προσπάθησε να επουλώσει τα τραύματα της απώλειας δουλεύοντας ξανά μετά από λίγες ημέρες μέχρι που κάποια στιγμή συνειδητοποίησε και αυτός και η σύζυγός του πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. Έτσι, με τις ευλογίες και τη συμπαράσταση της Warner, αποχωρούν προσωρινά από το «Justice League» λέγοντας σε μια λιτή ανακοίνωση πως αυτή τη στιγμή προέχει η οικογενειακή τους γαλήνη. Ο Σνάιντερ ανακοίνωσε το γεγονός θέλοντας να προλάβει οποιαδήποτε θεωρία συνωμοσίας για τη φυγή του από την ταινία.

Το γεγονός αυτό πάντως δεν αλλάζει τον προγραμματισμό του «Justice League». Ήδη, πριν λίγο καιρό, ο Σνάιντερ είχε κάνει μια ιδιωτική προβολή ενός rough cut της ταινίας και είχε αποφασίσει πως χρειάζονταν μερικές σκηνές ακόμη, έχοντας πάρει ως συνεργάτη τον Τζον Γουίντον, ο οποίος έχει μετακομίσει στο σύμπαν της DC, αφού ετοιμάζει παράλληλα το «Batgirl». Με τα νέα δεδομένα, ο Γουίντον θα αναλάβει να γυρίσει τις σκηνές και να επιβλέπει το μοντάζ και όλο το post production, μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψει ο Σνάιντερ.  

cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis