Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 30/10/2019

Στα εγκαίνια, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, θα γίνουν αποκαλυπτήρια ιδιαίτερου έργου της, που το αφιερώνει στα παιδιά ΑμεΑ και στις μητέρες τους. Μαζί της θα βρίσκεται η ηθοποιός και συγγραφέας κ. Νένα Χρονοπούλου.

Πρόκειται για μια ζωγράφο αστυνομικό που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον χώρο της Αστυνομίας αλλά έχει ξεχωρίσει και στον χώρο των εικαστικών. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ενώ έχει πραγματοποιήσει και ατομική έκθεση ζωγραφικής σε γνωστό εικαστικό χώρο των Αθηνών.

Έχει πάρει εύσημα από κριτικούς τέχνης που έχουν επισκεφτεί τα έργα της και της έχουν κάνει αφιερώματα τόσο η Ναυτεμπορική, όσο και διάφορα site, ενώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Αστυνομία και Κοινωνία" όπου και μίλησε για την τέχνη της.

Η Μαρία Παπαδοπούλου μίλησε στο LamiaReport για αυτή την ξεχωριστή έκθεση:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η πρόσκληση που δέχτηκα από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας και από τον Δήμο Λαμιέων να παρουσιάσω τα έργα μου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Η Λαμία είναι μια πόλη που υπηρέτησα.... πολίτες, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι με αγκάλιασαν, με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν.

Η Έκθεσή μου είναι μια κατάθεση ψυχής η οποία ευελπιστώ να σας αγγίξει και να σας γεμίσει περηφάνια.

Η έκθεση θα διαρκέσει μια βδομάδα. Θα είμαι εγώ προσωπικά καθημερινά εκεί για να καλωσορίσω όλους τους φίλους που θα διαθέσουν τον χρόνο τους για έρθουν να δουν τα έργα μου.

Στα εγκαίνια της έκθεσής μου το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 σας έχω μια μεγάλη έκπληξη. Πρόκειται για τα αποκαλυπτήρια ενός ιδιαίτερου έργου μου, που έχει να κάνει με την ευαίσθητη ομάδα των ατόμων με αναπηρία.

Γι' αυτό και η παρέα μας θα μεγαλώσει, γιατί θα βρίσκεται κοντά μας ο Τάσος Μητρόπουλος, η Νένα Χρονοπούλου και ο μικρός Χρήστος.

Το έργο αυτό θα έχει τιμητική θέση στο Σύλλογο του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες. Πρόκειται για έναν αγώνα που με βρίσκει σύμμαχο και συνοδοιπόρο με όλη μου την ψυχή και τόλμη.

Το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω είναι να προσφέρω μέσα από την τέχνη μου δημιουργώντας ένα έργο τέχνης και προσπαθώντας να αποτυπώσω τα συναισθήματα και την αλήθεια αυτών των ατόμων.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην Έκθεση να απολαύσετε τα έργα μου, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις τόσο για την τέχνη όσο και για κοινωνικά προβλήματα που πραγματικά αγγίζουν τις ψυχές μας.»

Διάρκεια Έκθεσης: 2 έως 9 Νοεμβρίου, και ώρες καθημερινά 17.00-22.00 με είσοδο ελεύθερη.

lamiareport.gr

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis