Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 09/04/2017

Το παρακατω κειμενο εσταλη σε προεδρο συνδικαλιστικης ενωσης αστυνομικων (το ονοματεπωνυμο του γραφοντος ειναι μη ανακοινωσιμο για ευνοητους λογους) 

Κ Πρόεδρε καλησπέρα

Εδω και τρεις μερες που εχει βγει αυτη η περιβοητη προταση απο την επιτροπη βαθμολογιου κυριολεκτικα ειμαι εξω φρενων. Απο που να το πιασεις και που να το τελειωσεις..Στο οτι το 1/3 του σωματος σε μερικα χρονια θα ειναι αξιωματικοι, με οτι αυτο σημαινει ως προς την καταεξευτελιση του βαθμου, της συγχυσης του καθηκοντολογιου και της ελλειψης συνενοησεως? Απο το γεγονος οτι ουσιαστικα δινονται βαθμοι με το κιλο, απαξιωνοντας και χλευαζοντας ουσιαστικα αυτους που κοπιασαν? Η διαφορα δηλαδη με το ΤΕΜΑ ποια θα ειναι? ο ενας βαθμος? Ετσι λενε οι κυριοι προισταμενοι "μπραβο" σε οσους εχασαν δυο χρονια απο τη ζωη τους και αλλους 4-9 μηνες μακρυα απο τα σπιτια τους για να μπορεσουν επιτελους μετα απο κοπους και βασανα να γινουν αξιωματικοι? και καποιος που ποτε δεν θα εχει κανει το παραμικρο για την δικη του αυτοβελτιωση να γινεται στο τελος και αυτος αξιωματικος?

Ειναι βεβαιο φυσικα οτι θιγονται και οι αξιωματικοι ΣΑΕΑ, οι οποιοι, οι νεοτεροι τουλαχιστον, θα δουν εν μια νυκτι Υ/Α με τα χρονια να γινονται αστυνομοι και να καθιστανται διοικουμενοι..Χωραει σε καμμια λογικη αυτο να δινουμε 4 βαθμους χαριστικα σε καποιον ο οποιος ΠΟΤΕ δεν εδωσε καποιου ειδους εξεταση?

Στον ανθρωπο απο τη ΣΑΕΑ που απο 22 χρονων ακουει το μακρυ και το κοντο του καθενος και φορτωνεται με δυσαναλογες ευθυνες, αλλα και τον αξιωματικο ΤΕΜΑ, που με την συνεχη προσπαθεια του καταφερνει να μπει στο "club" των Αξιωματικων, γιατι τον απαξιωνουν ετσι?

Εσεις ειστε συμφωνος με αυτο την ελεεινη συρραφη προτασεων για να ικανοποιηθουν ολοι?

Διαβαζουμε συνεχως για την "δικαιωση" των Ανθυπαστυνομων. Ειμαι και εγω ανθυπαστυνομος και το Ιουνιο θα ορκιστω με το καλο υπαστυνομος β (τεμα). Σας πληροφορω δεν εδωσα καθολου αδικημενος, ισα ισα που με καναν ανθυπαστυνομο με τα χρονια και οχι με εξετασεις οπως παλαιοτεροι συναδελφοι μου. Για ποιο λογο να διδονται χαριστικα οι βαθμοι? μας τους χρωστανε?

Η λογικη της ησσονος προσπαθειας επανερχεται και παλι..

Υπαρχει καποιος που νομιζει οτι ολο αυτο εγινε για "δικαιοκρατικους" λογους και οχι για ψηφοθηρικους, αφου οι ανθ/μοι ειναι περι τους 5000? τουλαχιστον αυτα συζητουνται στις κλειστες ομαδες στο viber και στα πηγαδακια, δεν ειναι πραγματα που ανακαλυψα εγω...

Επισης ζητω την αδεια σας να απευθυνω τα παραπανω ερωτηματα στα λοιπα μελη μεσω mail, εκτος αν θα γινει καποια κινητοποιηση - ανακοινωση εκ μερους του σωματειου μας, η οποια να διαχωριζει τη θεση της η εστω να θετει καποιους προβληματισμους..Δεν ειναι δυνατον - λεω εγω - οποιοσδηποτε αξιωματικος και μαλιστα οπως εσεις της ΣΑΕΑ να βλεπει ολα αυτα και να μην τον πιανει ενας κομπος στο στομαχι. Πανω απο ολα, ολοι εμεις, θελω να πιστευω οτι εμφορουμαστε απο αισθημα δικαιοσυνης...

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?

Με σεβασμο, Ανθ/μος -ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΤΕΜΑ

** Το ανωτέρω κειμενο εστάλη από αναγνώστη - αστυνομικό στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis