Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 24/01/2019

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την Ένωση Αστυνομικών Ακαρνανίας στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.:

 

Αγρίνιο, 23 Ιανουαρίου 2019
Αριθ. Πρωτ.: 11/2019

 

[custom:google-ads]

ΠΡΟΣ: Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΟΙΝ: α) Π.Ο.ΑΣ.Υ.
β) Μέλη μας

Θέμα: «Τόπος συμφερόντων Αστυνομικών - πρόταση»
Σχετ: Π.Δ. 100 /2003 (A' 94) «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και λοιπές μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού»

Οι Αστυνομικοί καλούνται να δηλώσουν τον τόπο συμφερόντων τους τόσο κατά την έξοδο από την σχολή που φοιτούν όσο και κατόπιν επιθυμίας τους κατά το χρόνο που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με τις διατάξεις του σχετικού Π.Δ/τος.

Επειδή, κατά την θητεία τους στο Σώμα, οι Αστυνομικοί αλλάζουν τόπο συμφερόντων ανάλογα τις περιπτώσεις, είτε κατόπιν αιτήσεώς τους (αλλαγή τόπου συμφερόντων λόγω γάμου, απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας κτλ.) είτε αυτεπάγγελτα λόγω μετάθεσης (σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 5 παρ. 5 του ως άνω Π.Δ.), σε αρκετές περιπτώσεις δεν γνωρίζουν τον ακριβή τόπο συμφερόντων, και ο μόνος τρόπος να ενημερωθεί είναι κατόπιν αιτήματος στην αρμόδια Διεύθυνση του Α.Ε.Α.

Κατόπιν των ανωτέρω, από την Ένωσή μας, προκειμένου τόσο οι Αστυνομικοί να γνωρίζουν τον τόπο συμφερόντων τους όσο και για να μην επιβαρύνονται οι αρμόδιες υπηρεσίες Α.Ε.Α. με αιτήματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες, προτείνεται να εξετάσετε την δυνατότητα ο τόπος συμφερόντων εκάστου Αστυνομικού να προστεθεί σε πεδίο στην εφαρμογή του police on line (pol) «Αστυνομικό Προσωπικό», απ’ όπου θα μπορεί να ενημερώνονται απευθείας με τους προσωπικούς του κωδικούς εισόδου στην εφαρμογή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας


ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος   ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ληστές απείλησαν με μαχαίρι και κτύπησαν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis