Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
21:24 | 12/07/2023

Την Τετάρτη 5/7/23 και ώρα 06:15 δύο ημεδαποί  επιβιβάσθηκαν στο αστικό λεωφορείο 879 Ελευσίνα-Θριάσιο - Αχαρναί.

Κατά την διαδρομή στην Ελ. Βενιζέλου στην Ελευσίνα, προκάλεσαν φθορές στο λεωφορείο,  απείλησαν, εξύβρισαν, προπηλάκισαν και προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον οδηγό και αφού αποβιβάσθηκαν διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη διεύθυνση.

Ο οδηγός κάλεσε το 100 και η πρωινή περιπολία του Α. Τ. Ελευσίνας με πλήρωμα τον Αρχ/κα Καπάτο Παύλο και Ειδικό Φρούρο Σβαρνιά Σταύρο, ύστερα από αναζητήσεις εντόπισαν τούς δράστες να κινούνται επί της οδού Αφοί Κυπραίου στην Άνω Ελευσίνα και αφού τους συνέλαβαν τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας όπου και σχηματίστηκε δικογραφία για φθορές, κλοπή, σωματικές βλάβες, απειλή, εξύβριση, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών, παρακώλυση συγκοινωνιών αμφότεροι.

Σε έρευνα σε χειραποσκεύες που είχαν μαζί τους βρέθηκαν 3 φωτοβολίδες ναυτικές, 2 καπνογόνα ναυτικά, κοντέρ θερμοκρασίας από σκάφος, χάρτες πλοήγησης, σημαία των Η.Π.Α., καλάμι ψαρέματος, πετονιές και άλλα προϊόντα κλοπής από ελλιμενισμένο σκάφος στον λιμένα Ελευσίνας. Ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis