Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 13/12/2015
Το Talo 642 Airweight βασίζεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή περίστροφα της Smith & Wesson για συγκεκαλυμμένη μεταφορά. Είναι χτισμένο σε ένα πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και σε θαλάμη για φυσίγγια .38 Special +P. Είναι ένα περίστροφο από το Performance Center, και έχει γυαλισμένη και επιχρωμιωμένη σκανδάλη διπλής ενέργειας που είναι κατάλληλη για οπλοφορία.
Είναι ένα πεντάσφαιρο περίστροφο με J-πλαίσιο με λαβή από πολυμερές με ένθετα σκληρού ξύλου που προσφέρει τη μειωμένη ανάκρουση της συνθετικής λαβής μαζί με τη κλασική εμφάνιση μιάς παραδοσιακής λαβής από ξύλο. Το πλαίσιο έχει ένα σατινέ φινίρισμα στον κύλινδρο από ανοξείδωτο ατσάλι και το πλαίσιο από αλουμίνιο ένα τρίχρωμο φινίρισμα.
 
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι η κάννη των 1,875 ιντσών και ένα συνολικό μήκος μόλις πάνω από 6.3 ίντσες. Ζυγίζει 15 ουγκιές άδειο, και είναι αρκετά ελαφρύ για μεταφορά σε μια τσέπη ή σε μια θήκη στον αστράγαλο, αλλά εξακολουθεί να έχει αρκετή μάζα για να διαχειριστεί τις πιο καυτές .38 SPL γομώσεις. Διαθέτει σταθερά εμπρός και πίσω σκοπευτικά και η σφύρα είναι κρυμμένη για τράβηγμα χωρία εμπλοκή.
 
 
http://www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis