Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:44 | 26/02/2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΝΕΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ. 

“ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ”

“ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ”

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών προερχομένων εξ Ειδικών Φρουρών και Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας (Π.Ο.Α.Ε.Φ.) την Παρασκευή 1η Μαρτίου και ώρα 18:30, θα πραγματοποιήσει επιμνημόσυνη δέηση -εκδήλωση, στη μνήμη για τα 13 έτη από την τραγική επέτειο της δολοφονίας των Συναδέλφων μας Ειδικών Φρουρών, Γεωργίου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, τελετή/επιμνημόσυνη δέηση.

Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στο Ρέντη,στις οδούς που έλαβαν τιμητικά το όνομα των ηρώων μας και συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Ι.Ευαγγελινέλη – Γ.Σκυλογιάννη (πρώην Περικλέους) και Παντελή Νικολαΐδη, ακριβώς στο σημείο που οι Συνάδελφοί μας, μαχόμενοι και υπερασπιζόμενοι την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια της χώρας, άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή!

Έχουν προσκληθεί οι οικογένειες των αδικοχαμένων Συναδέλφων μας , η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου μας, Εκπρόσωποι των κομμάτων, Πολιτικοί και Πολιτειακοί φορείς της χώρας .

Την δέηση θα τελέσει ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται να μας τιμήσει με την πνευματική παρουσία του και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis