Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:39 | 10/12/2023

Την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, η τελετή αποφοίτησης της 1ης και 2ης εκπαιδευτικής σειράς του Προγράμματος Μεταπτυχιακού Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Κρυπτογραφία, Ασφάλεια και Συστήματα Πληροφοριών», το οποίο διοργανώθηκε από τη ΣΣΕ.

Η έναρξη του  ΠΜΣ της Σχολής πραγματοποιήθηκε την 01 Οκτωβρίου 2020. Στο υπόψη ΠΜΣ συμμετέχουν απόφοιτοι των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ), Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) καθώς και των αντιστοίχων και ισότιμων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να επιλέξουν για φοίτηση την Κυβερνοασφάλεια, τον Πληροφοριακό Πόλεμο και τα Γεωστρατηγικά Συστήματα.

Διαβάστε επίσης

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μακρής ως εκπρόσωπος του  Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης κ.κ. Αντώνιου, ο Διοικητής της ΣΣΕ Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος, ο Κοσμήτορας της Σχολής και καθηγητής κ. Γεώργιος Καϊμακάμης, Καθηγητές, Αξιωματικοί, Ευέλπιδες καθώς και συγγενείς των αποφοίτων.

Αποφοίτησαν συνολικά 24 σπουδαστές εκ των οποίων 4 από τον Στρατό Ξηράς, 1 από την Πολεμική Αεροπορία και 1 από το Πολεμικό Ναυτικό. Τους  τίτλους στους αποφοιτήσαντες απένειμε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο Διευθυντής του ΠΜΣ της Σχολής καθηγητής κ. Νικόλαος Δάρας.

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis