Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 12/12/2023

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνιος Οικονόμου, παρέστη την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στην Τρίπολη, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, στην Τελετή Αποκαλυπτηρίων της Προτομής του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε πτήση εν ώρα καθήκοντος την 30η Ιανουαρίου 2023.

Ο κ. Οικονόμου παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Ιουστίνου, ενώ στη συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής, στην οποία κατέθεσε στέφανο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης και κατέθεσαν στέφανο οι βουλευτές Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Γιώργος Παπαηλιού, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μπιρμπίλης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Διοικητής ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) Υποστράτηγος Ιωάννης Δημητρέλλος, ο Διοικητής της 338 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας Αντισμήναρχος (Ι) Νικόλαος Καρράς, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis