Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
20:44 | 03/08/2023

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες Τετάρτη (2/8), το βράδυ στην περιοχή του Γλυκόριζα στην Σάμο, όταν ένα αυτοκίνητο ενοικιαζόμενο παρέσυρε και χτύπησε μία τουρίστρια από την Ελβετία  που οδηγούσε δίκυκλο όχημα. Ο Τούρκος οδηγός του ενοικιαζόμενου οχήματος εγκατέλειψε την χτυπημένη 42χρονη και προσπάθησε να κρυφτεί στη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ  φέρεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και να προσέκρουσε στο μηχανάκι του θύματος.

Διαβάστε επίσης

Λίγη ώρα αργότερα από την ΕΛΑΣ συνελήφθη.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση, για οδικό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα χθες (02-08-2023), στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Πυθαγορείου – Βαθέος στη Σάμο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από αλλοδαπό και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε αλλοδαπή, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού του δικύκλου.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας διακριβώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες. Ο προαναφερόμενος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

samos24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis