Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 28/09/2023

Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε εχτές το απόγευμα στην Ε.Ο. Πρέβεζας Άρτας, μετά την Στεφάνη.

Το μικρό βανάκι που οδηγούσε 50χρονη από τον Λούρο, που έχασε τη ζωή της, μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα από σίδερα.

Διαβάστε επίσης

Η προανάκριση που διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό αυτό δυστύχημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το βανάκι που είχε κατεύθυνση προς Άρτα φαίνεται να εξετράπη της πορείας του και να συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το φορτηγό που είχε κατεύθυνση προς Λούρο.

 

Ακολούθως το φορτηγό φαίνεται να έσυρε το Ι.Χ. σε μια ανεξέλεγκτη πορεία, μιας και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος ήταν μεγάλη, λόγω της βροχόπτωσης, και στην κυριολεξία το «κόλλησε» πάνω στα βράχια, γυρνώντας στην αντίθετη κατεύθυνση της αρχικής του πορείας, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες και τις πρώτες εκτιμήσεις.

   

Να σημειωθεί πως ο δρόμος από την Στεφάνη έως την Γέφυρα Καλογήρου, δικαίως χαρακτηρίζεται ως δρόμος καρμανιόλα μιας και σε αυτόν έχουν χαθεί πολλές ανθρώπινες ζωές, θύματα τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώνονται, πολλά από τα οποία κάτω από συνθήκες βροχόπτωσης.

Σε ανακοίνωσή της για το θανατηφόρο τροχαίο η Αστυνομία αναφέρει:

Σήμερα το απόγευμα στο 30 ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Άρτας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 50χρονης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

(Γιώργος Ευσταθίου)

prevezatoday.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis