Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 29/10/2023

Ένα τραγικό συμβάν συγκλόνισε το Ηράκλειο, καθώς ένας 71χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του χθες Σάββατο (28/10) λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κατά τη διάρκεια εργασιών στην ταράτσα του οικίας του στην περιοχή των Πατελών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretapost, ο τραγικός θάνατος του 71χρονου συνέβη όταν κεραυνοβολήθηκε από ένα γυμνό ηλεκτρικό καλώδιο.

Διαβάστε επίσης

Η σύζυγός του ήταν αυτή που ανακάλυψε τον τραυματισμένο άνδρα στην ταράτσα του σπιτιού τους. Άμεσα ειδοποίησε τις αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, το θύμα δυστυχώς είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ταράτσα του σπιτιού υπήρχαν νερά, καθώς ο 71χρονος άνδρας είχε προγραμματίσει εργασίες μόνωσης της στέγης του. Ωστόσο, οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η τραγωδία εξακριβώνονται από τις αρμόδιες αρχές.

Στον τόπο του συμβάντος βρίσκονται πλέον άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της αστυνομίας, που διεξάγουν την έρευνα για τον θάνατο του άνδρα.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, κατά την ανακάλυψη του από τους οικείους του, ο άτυχος άνδρας κρατούσε στο χέρι του ένα ηλεκτρικό καλώδιο, από το οποίο περνούσε ηλεκτρικό ρεύμα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis