Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Υποστράτηγος
23:36 | 15/01/2024

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα του Policenet.gr , αυτή τη φορά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έχει την πλήρη πολιτική ελευθερία ως προς την επιλογή προσώπων και την γενικότερη διαχείριση των καταστάσεων που σχετίζονται με την ΕΛ.ΑΣ..

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και στις επικείμενες ετήσιες τακτικές Κρίσεις των Αξιωματικών του Σώματος, οι οποίες θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

Διαβάστε επίσης

Μάλιστα ορισμένες πηγές επισημαίνουν στο Policenet.gr πως οι Κρίσεις ενδέχεται να ξεκινήσουν ακόμα και εντός του επόμενου διημέρου.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές.

Αναφορικά με τους σημερινούς Αντιστρατήγους, αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο είναι πως και οι πέντε θα αποστρατευτούν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί

Επιχειρούνται βέβαια και κάποιες ... απόπειρες "διάσωσης" , οι οποίες όμως θα λέγαμε πως δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Η εμπειρία των προηγούμενων ετών έχει δείξει πως δεν μπορούν να αποκλειστούν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, ωστόσο όλα δείχνουν πως ήδη έχει αποφασιστεί ποιοι Υποστράτηγοι θα αντικαταστήσουν τους σημερινούς αντιστρατήγους ενώ τη θέση του Αρχηγού αναμένεται να αναλάβει αξιωματικός  που αποτελεί προσωπική επιλογή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ευχή όλων είναι μέσα από αυτη τη διαδικασία, το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. να βγεί ισχυρότερο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Φωτογραφίες - Στο σκοπευτήριο της ΕΛ.ΑΣ. ο “Αττικάρχης”

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis