Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ιντιμε
07:59 | 11/04/2024

Νεκροί εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης μία γυναίκα περίπου 60 ετών με τον γιο περίπου 35 ετών στο διαμέρισμά τους επί της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 10.30 το βράδυ τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν μπροστά σε ένα άγριο έγκλημα.

Διαβάστε επίσης

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία από την έντονή δυσοσμία που έβγαινε από ένα διαμέρισμα, συγκεκριμένα από μία μονοκατοικία στην οδό Θερμοπυλών.

Οι άνδρες, με την βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την εξωτερική πόρτα, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Συγκεκριμένα μια γυναίκα περίπου 63 ετών και ο γιος της 36 ετών βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα έφερε τραύματα την κροταφική χώρα και καθόταν σε καρέκλα ενώ ο γιος έφερε τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι στο κρεβάτι του.

Στην αρχή υπήρξαν υποψίες για δολοφονία. Υπήρχε το ενδεχόμενο ο γιος να σκότωσε την μητέρα και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε ο ίδιος. Επειδή όμως το όπλο ποιου βρέθηκε στο σπίτι ήταν ακρίτα μακριά από τον γιο, το Ανθρωποκτόνων εξετάζει την εμπλοκή 3ου ατόμου στο έγκλημα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο συνηγορεί και το γεγονός ότι η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή. Το σπίτι μάλιστα ήταν ακατάστατο. Ο πατέρας της οικογένειας δεν βρίσκεται στην ζωή ενώ ήταν εν διαστάσει με την άτυχη γυναίκα.

Οι γείτονες επεσήμαναν πως είχαν να δουν από την προηγουμένη Πέμπτη την μητέρα και το γιο της, ωστόσο απέδωσαν την απουσία τους σε τυχαίο γεγονός.

Νεκροί στην Ηλιούπολη: Από την περασμένη Πέμπτη είχαν να τους δουν οι γείτονες

«Ζούσε μια κυρία ηλικιωμένη, ο γιος και η κόρη της οικογένειας – Από την τηλεόραση το έμαθα» – Τι είπε γείτονας για την οικογένεια στην Ηλιούπολη

megatv.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis