Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:25 | 12/04/2024

Την Τετάρτη 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσ/νίκης με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έως και την σύνταξη του παρόντος, παρατηρείται το απαράδεκτο φαινόμενο κάποιοι υποψήφιοι (μεμονωμένες περιπτώσεις) να ζητούν από συναδέλφους να λάβουν το μοναδικό και προσωπικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link), μέσω του οποίου κάποιος καλείται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, με προφανή σκοπό να ψηφίσουν οι ίδιοι (οι υποψήφιοι) στην θέση των συναδέλφων (ψηφοφόρων).

Διαβάστε επίσης

Το γεγονός αυτό ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ κατάφωρα τους συναδέλφους ως ανεξάρτητες και κυρίαρχες προσωπικότητες, οι οποίοι αντιμετωπίζονται με τον τρόπο αυτό ως αντικείμενο εκμετάλλευσης και τίποτα παραπάνω.

Εάν λοιπόν την ημέρα των εκλογών κάποιοι ψηφίσουν στην θέση άλλων, τότε αυτόματα θα σημάνει την άρση της ελεύθερης έκφρασης της ατομικής βούλησης και την κατάργηση του κατοχυρωμένου δικαιώματος του εκλέγειν, γεγονός αθέμιτο, ανήθικο, αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό.

Επιπλέον, μια τέτοιου είδους παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία θα έχει ως συνέπεια την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και θα καταστήσει τις εκλογές άκυρες. Φυσικά, μερίδιο ευθύνης σε αυτό το ενδεχόμενο θα έχουν και όσοι παραχωρήσουν τον προσωπικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link).

Ευελπιστούμε ότι δε θα συμβεί τελικά τίποτα από όλα αυτά και οι εκλογές θα διεξαχθούν με ομαλό τρόπο.

Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφυγή στις αρμόδιες αρχές είναι μονόδρομος, μένοντας πιστοί στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Υπαστυνόμος Β’ Παντελής ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

(αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ. Θεσ/νίκης στην ΠΟΑΣΥ)

Ανθυπαστυνόμος Φιλάρετος ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Αρχιφύλακας Ηρακλής ΖΑΡΡΑΣ

(αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ. Θεσ/νίκης στην ΠΟΑΣΥ)

Πηγή:   ananeotikidrasi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis