Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
09:19 | 15/07/2023

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου   2023 και ώρα 11:00΄ αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε  συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό  Αστυνομικό  Διευθυντή  Αν. Μακ.  και  Θράκης,  Υποστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη.

Στη συνάντηση τέθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν τους Συναδέλφους αλλά και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Διαβάστε επίσης

Εκφράσαμε την δυσαρέσκεια μας για την καθυστερημένη αποστολή, από τον υπεύθυνο αξιωματικό , προς το Δήμο Αλεξανδρούπολης των στοιχείων των παιδιών των Συναδέλφων μας που αιτήθηκαν να συμμετάσχουν στην Δημοτική κατασκήνωση Μάκρης Αλεξανδρούπολης. Γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση στον οικογενειακό προγραμματισμό των Συναδέλφων μας και ευελπιστούμε στην ταχύτερη διεκπεραίωση αντίστοιχων ζητημάτων στο μέλλον.

Συζητήσαμε σχετικά με την επίσπευση των απαιτούμενων ενεργειών της ανέγερσης νέου Αστυνομικού κτηρίου στην Αλεξανδρούπολη και τη συνέχιση των προσπαθειών μας για τον κοινό αυτό σκοπό.

Επισημάναμε,   την σημαντική ενίσχυση που πραγματοποιήθηκε στο Τ.Δ.Ε. Κήπων αλλά και την ανάγκη για συνεχή ενίσχυση του λόγω των μεγάλων υπηρεσιακών αναγκών που παρουσιάζονται καθ όλη τη διάρκεια του έτους με τις μεγάλες μετακινήσεις επισκεπτών από τη γείτονα Χώρα προς τη περιοχή μας.  

 Επιπρόσθετα, αναφερθήκαμε στην  ορθή διαχείριση του προσωπικού και το καθηκοντολόγιο που θα πρέπει    να τηρείται κατά γράμμα ώστε να μην προκαλούνται ανισότητες μεταξύ του Αστυνομικού προσωπικού.  

 Αναφερθήκαμε στο μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται στην περιοχή μας και μας  ανησυχεί όλους και αναφερόμαστε στην εγκληματική οδηγική συμπεριφορά των διακινητών που στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης οδηγούν σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κίνδυνο να χαθούν  ζωές Πολιτών και Συναδέλφων μας.  

Τέλος ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε  σε διάφορα εσωτερικά θέματα που υπάρχουν και μας απασχολούν  η επίλυση των οποίων  θα έχει θετικά αποτελέσματα για την υπηρεσία και τους Συναδέλφους μας.  

Ο κ. Γενικός δεσμεύτηκε για τα θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητάς του να προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση τους, στα δε υπόλοιπα να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών και επιδιώξεών μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς κατανοεί το δίκαιο των αιτημάτων μας.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με την υπόσχεση για τη μελλοντική συνεχή και δημιουργική συνεργασία μας.

                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο Πρόεδρος

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας

ΛΙΤΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis