Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:44 | 11/03/2024

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Την 09 Μαρτίου 2024, Α΄ Ψυχοσάββατο ημέρα μνήμης πεσόντων Αστυνομικών στην ώρα του καθήκοντος, η Ένωσή μας τίμησε τη μνήμη τους τελώντας επιμνημόσυνη δέηση, η οποία έλαβε χώρα στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του ΤΔΑ Διδυμοτείχου.  

       Ημέρα θλίψης για τον χαμό νέων συναδέλφων, νέων ανθρώπων που θυσιάστηκαν για να παρέχουν σε εμάς το αίσθημα της ασφάλειας. Παρά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, υπηρετούμε την κοινωνία και βρισκόμαστε στους δρόμους με τόλμη και αφοσίωση, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους και κάθε αδίστακτο εγκληματία, παρόλο που κάποιοι μας αντιμετωπίζουν ως αναλώσιμους. Οι 150 νεκροί συνάδελφοι αποδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος, γι’ αυτό η Πολιτεία ας λάβει υπόψη της ότι το επάγγελμα του αστυνομικού καθίσταται ολοένα και πιο επικίνδυνο.

       Με το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο της ΣΕΑΥΟ κ. ΑΚΙΔΗ Ηλία και τους επίσημους προσκεκλημένους.

      Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους αντιπρόσωποι της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας. Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Έβρου κ. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ο Βουλευτής Έβρου κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Πάρης, εκπρόσωπος του Βουλευτή Έβρου κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ Αναστάσιου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ Ρωμύλος, οι Αντιδήμαρχοι Ορεστιάδας κ. ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ Παντελής και ο κ. ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ Μαργαρίτης, ο Διευθυντής Δ.Α. Ορεστιάδας Ταξίαρχος κ. Χαράλαμπος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, η Διοικητής του ΤΔΑ Α/Υ’ κ. Αναστασία ΠΟΥΡΝΑΡΑ, ο Πρόεδρος ΙΡΑ (ΤΔ Ορεστιάδας) κ. ΛΥΤΡΑΣ Κωνσταντίνος, εν ενεργεία και αποστρατεία αστυνομικοί καθώς και Δόκιμοι Αστυφύλακες.

5

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis