Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 24/10/2023

Τραγωδία στο Αγιοφάραγγο όπου ένας 38χρονος άνδρας βρέθηκε, το πρωί, νεκρός!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive ο 38χρονος άνδρας, Έλληνας, συμμετείχε μαζί με άλλα άτομα, σε εξόρμηση στο φαράγγι με σχοινιά.

Διαβάστε επίσης

Άγνωστο το πώς, φέρεται να βρέθηκε στο κενό και μάλιστα από μεγάλο ύψος, καθώς εντοπίστηκε με πολλαπλά χτυπήματα! Ένα σενάριο αναφέρει ότι ο 38χρονος δεν είχε δεθεί καλά, με αποτέλεσμα την μοιραία πτώση.

Στο σημείο έσπευσε ιδιωτικό σκάφος με λιμενικούς από τους Καλούς Λιμένες ως συνδρομή, καθώς ο 38χρονος έπεσε στα βράχια, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 38χρονο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των extreme sports, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η καταρρίχηση με σχοινιά. Το Cretalive, πριν από περίπου τρία χρόνια, και μάλιστα εν μέσω καραντίνας, είχε δημοσιεύσει σχετικό βίντεο με παρόμοια extreme sports:

Αγιοφάραγγο νεκρός Ηράκλειο

Αγιοφάραγγο νεκρός Ηράκλειο

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού Αντώνη Κωνσταντουλάκη, το Αγιοφάραγγο επισκέπτονται ορειβάτες και λάτρεις της περιπέτειας, οι οποίοι, συχνά, ισορροπούν πάνω σε σχοινιά και ιμάντες, που τοποθετούνται από τη μια άκρη στην άλλη πλευρά, σε σημεία του βουνού, κοντά στην παραλία.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis