Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 09/12/2023

Tην έντονη ενόχληση του προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Αλεξίου Κουρτέση προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού που σημειώθηκε το απόγευμα της πέμπτης από φωτοβολίδα σε επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη οπού διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Ο π. Αλέξιος σε ανάρτησή του αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει η οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος σε καταστολή στη ΜΕΘ του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, καθώς δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε επίσης

«Κάποιοι μπροστά στις ιδεολογίες τους δεν υπολογίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής», τονίζει ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας διευκρινίζοντας συγχρόνως πως, «η ώρα όμως αυτή δεν είναι η κατάλληλη για απόδοση ευθυνών, αφού σημασία έχει ο συνάδελφος να ξεπεράσει τον κίνδυνο», επισημαίνει.

Καταλήγοντας, υπογραμμίζει πως, «συγκλονισμένοι όλοι παρακολουθούμε την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του Γιώργου και ενώνουμε τις προσευχές μας στον Αληθινό Θεό της ζωής και στον προστάτη Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και στα καθήκοντά του».

Να σημειωθεί, ότι ο π. Αλέξιος Κουρτέσης από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για να δώσει κουράγιο και παρηγοριά στους συγγενείς του αστυνομικού.

trikalaola.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis