Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:59 | 08/12/2023

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Το χθεσινό τραγικό γεγονός με τον σοβαρότατο τραυματισμό του συναδέλφου μας στον Ρέντη ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είναι δυστυχώς η επιβεβαίωση όλων όσων και γράφαμε και λέγαμε για όλους αυτούς τους αλήτες που τυγχάνουν προστασίας από όλους αυτούς που κόπτονται για τον υγιή αθλητισμό αλλά παράλληλα άλλα πράττουν. Μετά τον πρόσφατο αδικοχαμένο φίλαθλο στη Νέα Φιλαδέλφεια ακούσαμε, είδαμε «σπουδαίες πρωτοβουλίες» οι οποίες συνοδεύονταν από τη φράση «ως εδώ» σχετικά με την αθλητική βία την οποία δήθεν όλοι καταδικάζουν.

Αλήθεια;

Πηγαίνετε όλοι εσείς λοιπόν (του «ως εδώ») να πείτε στην οικογένεια του συναδέλφου μας που χαροπαλεύει στο Γενικό Κρατικό τί πήγε στραβά, πόσο πολύ καταδικάζετε τη βία και τί άλλες μεγάλες πρωτοβουλίες θα πάρετε με μεγαλόστομες εξαγγελίες.

Όποιος από όλους εσάς μπορεί και έχει το ηθικό ανάστημα, ας προσέλθει στην εντατική.

Γνωρίζουμε ότι ουδείς θα αναλάβει την ευθύνη, γιατί απλά η καρέκλα είναι γλυκιά. Σε άλλα Κράτη κάνουν χαρακίρι και παραιτούνται γιατί απλά έχουν φιλότιμο και τσίπα. Εδώ δυστυχώς είναι άγνωστες λέξεις!!!

Ευχόμαστε κάθε καλό για τον συνάδελφό μας και να ξεπεράσει τον κίνδυνο και σύντομα να είναι κοντά μας.

Υ.Γ.: Συγγνώμη αν σας στεναχωρήσαμε αλλά έχουμε μάθει και την αλήθεια να λέμε και πολύ περισσότερο να μην φοβόμαστε κανέναν.

                                                              Για το Δ.Σ.

                         -Ο-                                                              -Ο-

                     Πρόεδρος                                          Γεν. Γραμματέας

             ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                        ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis