Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:55 | 10/09/2016
Η UBS-12 Shotgun από την Lockhart Tactical είναι μια επαναληπτική καραμπίνα Grizzly διαμετρήματος 12 Gauge η οποία είναι κομμένη και έτσι διαμορφωμένη ώστε να τοποθετείται (με μια βάση γρήγορης τοποθέτησης - απελευθέρωσης) κάτω από την κάννη σύγχρονων τυφεκίων για παραβίαση θυρών.
 

Συνήθως οι στρατιώτες ή οι άνδρες της επιβολής του νόμου αναγκάζονται να μεταφέρουν ένα λειόκαννο όπλο για παραβίαση θυρών εκτός από πρότυπο τυφέκιο τους κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες η καραμπίνα UBS-12 μοιάζει πολύ με τον εκτοξευτή οπλοβομβίδων M203…..



Προς το παρόν η καραμπίνα θα κυκλοφορήσει στη διαμόρφωση για τοποθέτηση κάτω από τυφέκια. Αργότερα θα βγουν κοντάκι και πιστολοειδής λαβή έτσι ώστε όταν αποσπάται από τα τυφέκια να μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα και σαν λειόκαννο όπλο για σκοποβολή ή αυτοπροστασία. Έχει χωρητικότητα 2+1 φυσίγγια  και είναι ένα απολύτως νόμιμο όπλο στο εξωτερικό εκεί όπου δεν υπάρχουν όρια στο συνολικό μήκος.

 

 
Η καραμπίνα UBS-12 έχει ένα σύστημα με αυτόματους μοχλούς διπλού κλειδώματος για γρήγορη εγκατάσταση στο τυφέκιο που είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία LockhartTactical. 
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis