Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:24 | 24/04/2019

Οι δυνάμεις του Στρατού Ξηράς των ΗΠΑ (U.S Army) αδιαμφισβήτητα είναι γνωστές τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για την «φήμη» τους στο πεδίο της μάχης, κάτι όμως που δεν βασίζεται μόνο στην εμπειρία που διαθέτουν αλλά και στην εκπαίδευσή τους.

[custom:google-ads]

 

Σε ένα ιδιαίτερα σπάνιο βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες, εμφανίζονται στρατιώτες των επίλεκτων δυνάμεων -«αστραπή» ή όπως ονομάζονται «Lightning Troops of the U.S Army» όπου από την οπτική γωνία ενός στρατιώτη της πρώτης γραμμής μπορεί κάποιος να ζήσει την εμπειρία ασκήσεων με πραγματικά πυρά.

Η διαρκής εκπαίδευση των στρατιωτών σε περιβάλλοντα που προσομοιάζουν πεδίο μάχης με πραγματικές συνθήκες, ενισχύουν στο μέγιστο βαθμό τις ικανότητες αλλά και τις δεξιότητες των δυνάμεων, ώστε να αποκτήσουν εργαλεία και τρόπους ανταπόκρισης όταν κληθούν να αναπτυχθούν σε εμπόλεμη ζώνη.

Τέτοιου είδους καταστάσεις προβάλλουν τα εξαιρετικά αυτά πλάνα, τα οποία «ακολουθούν» τους Αμερικανούς στρατιώτες κατά την διάρκεια και εξέλιξη της άσκησης, δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο κινούνται, επικοινωνούν αλλά και εκτελούν τακτικές κινήσεις.

Πρόκειται για δυνάμεις του Στρατού Ξηράς των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα του 3ου Λόχου, του 2ου Συντάγματος Ιππικού, σε ασκήσεις με πραγματικά πυρά σε επίπεδο διμοιρίας που έλαβε χώρα σε πεδίο ασκήσεων και βολών στο Grafenwoehr της Γερμανίας στις 17 Απριλίου του 2019.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:   onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis