Vasilikos - O κατάλληλος εξοπλισμός για οποιαδήποτε ανάγκη

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, SERVICE ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Vasilikos - O κατάλληλος εξοπλισμός για οποιαδήποτε ανάγκη

Η εταιρία ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία προϊόντων που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες όπως Κιάλια Ημερήσιας Παρατήρησης, Συσκευές Νυχτερινής Παρατήρησης, Ανιχνευτές Μετάλλων, Αεροβόλα και Είδη Σκοποβολής, Ηλεκτρονικά, Μικροσυσκευές, Είδη Προσωπικής περιποίησης κ.α.

Συνδυάζει με επιτυχία όλες αυτές τις κατηγορίες προϊόντων και έχει εδραιωθεί στην συνείδηση των πελατών της ως μία εταιρία που μπορεί να υποστηρίξει κάθε είδους ανάγκη στο χώρο των καταστημάτων γενικού ενδιαφέροντος καθώς προσφέρει και υπηρεσίες service και τεχνογνωσίας.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει προχωρήσει και σε συμφωνίες Αποκλειστικής Αντιπροσωπείας Οίκων του Εξωτερικού όπως YUKON Optics, Garrett Metal Detectors κ.α.

Το γεγονός ότι η εταιρία διαθέτει δύο καταστήματα Λιανικής Πώλησης της δίνει το πλεονέκτημα να αποκτά συνεχώς εμπειρία και να προσαρμόζει την ποικιλία της ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Στόχος και προσπάθεια της εταιρίας είναι να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, ενημερωμένη και ικανή να προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες!

 

Δυο λόγια για την ιστορία της Εταιρεία

Η εταιρεία «Βασιλικός» ιδρύθηκε το 1954 από τον Νικηφόρο Βασιλικό, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στο κέντρο της Κομοτηνής και λίγο αργότερα το 1984 ένα δεύτερο κατάστημα στην Δωδεκανήσου 10Α στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εξελίχθηκε σε αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση αφού, στην συνέχεια, ο Αντρέας και ο Θεόφραστος Βασιλικός ανέλαβαν την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας.

Σήμερα, εκτός των 2 καταστημάτων, η εταιρία «Βασιλικός» διαθέτει αποθήκη 1200 τ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με εκθεσιακό χώρο για τους πελάτες χονδρικής πώλησης.

Πέραν των κτιριακών εγκαταστάσεων, άλλο «σημείο συνάντησης» είναι η ιστοσελίδα της εταιρείας (www.vasilikos.com.gr) η οποία σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε την πλήρη γκάμα προϊόντων, να συγκρίνετε τιμές, να παραγγείλετε αυτό που επιθυμείτε ή ακόμη να κάνετε ερωτήσεις και σχόλια.

Επίσης, μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα σε μία από τις εκθέσεις κυνηγίου και security στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

 

Μεγάλη πικοιλία προϊόντων

Η εταιρεία «Βασιλικός» εξειδικεύεται σε προϊόντα hobby καθώς είναι η εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος γνωστών εταιριών όπως η YukonOptics, κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών ημερήσιας και νυχτερινής παρατήρησης από την Λευκορωσία.

Επίσης, είναι επίσημος διανομέας της αμερικανικής Garrett (ανιχνευτές μετάλλων) και διαθέτει μεγάλη ποικιλία αεροβόλων όπλων και σκοπευτικών εξαρτημάτων. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στην ικανοποίηση των αναγκών όσων ασχολούνται με τo Airsoft.

Στα καταστήματα αλλά και την ιστοσελίδα της εταιρείας, θα βρείτε προϊόντα εταιρειών όπως ClassicArmy, W.E., KJW κ.α.

Η εταιρεία αναζητά συνέχεια νέα και καινοτόμα προϊόντα και γι’αυτό σύντομα η γκάμα της θα εμπλουτιστεί με νέες παραλαβές όπως τα πρωτοποριακά FXAirguns.

Τέλος, για τους πελάτες χονδρικής, λειτουργεί ειδική ιστοσελίδα στην ηλ.διεύθυνση http://www.vassilikos-import.gr/  η οποία διευκολύνει ιδιαίτερα την διαδικασία παραγγελιών.

Η εταιρεία «Βασιλικός» στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών της και προσπαθεί εδώ και 54 χρόνια να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Που θα μας βρείτε:

Κατάστημα 1ο : Δωδεκανήσου 10Α τ.κ.54626 Θεσσαλονίκη (βαρδάρι) Τ / F. 2310-547496


Κατάστημα 2ο : Πλατεία Ειρήνης 57 τ.κ.69100 Κομοτηνή (κέντρο) τηλ. 25310-22076 fax. 25310-37535 


Κατάστημα 3ο:  Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1  τ.κ.54629 Θεσσαλονίκη (βαρδάρι) T / F. 2310536191 , 540847

 

Παραγγελίες - Επικοινωνία Τηλ. 2310540847 / Fax.2310536195

Ιστοσελίδα: www.vasilikos.com.gr

e-mail: info@vasilikos.com.gr