Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 21/07/2020

Ανακοινώθηκε επίσημα από την VORTEX OPTICS η διάθεση της νέας γενιάς του ολογραφικού οπτικού AMG UH-1 το οποίο κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Αμερική.

Με τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις νυχτερινής όρασης, το ολογραφικό οπτικό AMG UH-1 Gen II δίνει στους χειριστές, τη νύχτα, ένα σοβαρό πλεονέκτημα.

Το οπτικό ταχείας σκόπευσης AMG UH-1 διαθέτει ανθεκτική κατασκευή, η οποία  περιλαμβάνει επίστρωση ArmorTek®, ικανή να αντέχει σε ανάκρουση & πρόσκρουση καθιστόντας την εξαιρετικά σκληρή & ανθεκτική και παράλληλα προστατεύοντας τους εξωτερικούς φακούς από γρατσουνιές, λάδια και βρωμιά. H ενσωματωμένη βάση ταχείας απελευθέρωσης είναι συμβατή με ράγα τύπου MIL-STD-1913 / STANAG 2324. 

Το ολογραφικό σταυρόνημα είναι τύπου EBR-CQB (Με 65 ΜΟΑ διάμετρο κυκλού και τρίγωνο ταχειάς σκόπευσης, για βολές ακριβείας, σε αποστάσεις κάτω των 10 μέτρων). Στις ρυθμίσεις περιλαμβάνονται 15 συνολικές ρυθμίσεις φωτεινότητας για ημέρα και ένα ειδικό κουμπί ταχείας ενεργοποίησης της νυχτερινής όρασης τεσσάρων θέσεων. 


Διαθέτει ακόμη μεγαλύτερο παράθυρο σκόπευσης και η μπαταρία προσθαφαιρείται χωρίς εργαλεία.

Τέλος η νέα τεχνολογία FHQ διαθέτει αντι-θαμπωτικές ιδιώτητες και παράλληλα δεν αφήνει φώς να διαχέεται εμπρόσθια του οπτικού.

H  VORTEX OPTICS ξεχωρίζει πλέον, στην παγκόσμια αγορά, ως ένας από τους βασικούς προμηθευτές συσκευών σκόπευσης & παρατήρησης αλλά και παρελκόμενων αξεσουάρ και κυρίως για την VIP εγγύηση που παρέχει. 

 

Για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας η VIP εγγύηση ισχύει για όλα τα Vortex Οπτικά, διόπτρες, πρισματικές διόπτρες, συσκευές σκόπευσης ερυθράς κουκίδας, αποστασιόμετρα, κιάλια, μονόκιαλα, μονόκιαλα παρατηρήσεως και τρίποδα για δέκα (10) συναπτά έτη, από την ημερομηνία αγοράς, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. 

 

Στην χώρα μας κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της πολιτκής αγοράς και χρησιμοποιείται ήδη από διάφορα σώματα ασφαλείας και επαγγελματίες με μεγάλη επιτυχία.

 

 

Για την ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ  


H VORTEX OPTICS αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην χώρα μας από την ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ και όλα τα μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα για MIL / LEO αλλά και για γενικές εμπορικές πωλήσεις

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.talosdefense.com/en/vortex-optics.html

 

Για την VORTEX OPTICS

Η εταιρία VORTEX OPTICS ιδρύθηκε το 1986 και παραμένει μία Αμερικανική επιχείρηση, βετεράνων και σκληρά εργαζόμενων υπαλλήλων.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, για να διασφαλιστεί ότι ο τελικός χρήστης θα παραλάβει την μέγιστη ποιότητα κατασκευής και την καλύτερη υπηρεσία εξυπηρέτησης.

Με αντιπροσώπους σε όλες τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία και αλλού η VORTEX OPTICS ανήκει πλέον στις καλύτερες εταιρίες κατασκευής οπτικών στον κόσμο. 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.vortexoptics.com/

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis