Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:06 | 28/08/2018

Το πιστόλι Wilson Combat / Beretta 92G Brigadier Tactical, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014, κυκλοφορεί τώρα με προσαρμοσμένη λαβή της Vertec. Ουσιαστικά, η μετατροπή συρρικνώνει το πλαίσιο στο μικρότερο μέγεθος της Beretta Vertec για σκοπευτές με μικρότερα χέρια. Επιπλέον, αν είστε κάποιος που θέλει μια πιο ίσια λαβή σε στυλ 1911, τότε αυτή είναι η Beretta για σας.

 

Η Wilson για το νέο πιστόλι αναφέρει τα ακόλουθα:

Οι εξειδικευμένοι οπλουργοί μας συρρίκνωσαν το πλαίσιο της λαβής στο μέγεθος της Vertec, χαράσσοντας το πίσω πέλμα ώστε να ταιριάζει με το μπροστινό μέρος και ολοκλήρωσαν την κατασκευή με ένα ματ Black Armor-Tuff τελείωμα. Επίσης, το πιστόλι αυτό εξοπλίζεται με ανθεκτικές στην φθορά λαβές μαύρου κερασιού G-10.

[custom:google-ads]

Το 92G Vertec Brigadier Tactical των 9mm έρχεται φορτωμένο με χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας κάννης 11,9 εκατοστών με ενσωματωμένη κορώνα στόχου, χαλύβδινο αμφιδέξιο μοχλού αποδέσμευσης ολισθητήρα(στο μοντέλο G). ολισθητήρα 92G brigadier ο οποίος έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να αφαιρεθούν οι γωνίες από τις επιφάνειές του και ένα τροποποιημένο πλαίσιο M9A1 με ράγες προσάρτησης και στρογγυλεμένο προστατευτικό σκανδάλης. Πέραν αυτών, στο μηχανισμό της σκανδάλης φιγουράρει ένα ελαφρύ ελατήριο σφύρας χρωμίου/σιλικόνης για γρήγορα τραβήγματα, ενώ τα σκοπευτικά συμπληρώνονται από Trijicon σκοπευτικό ακίδας τριτίου εμπρός και Wilson Combat πίσω.

Το πιστόλι ολοκληρώνουν οι G-10 Vertec λαβές μαύρης κερασιάς, ο χαλύβδινος οδηγός επαναντατικού ελατηρίου της Wilson. και ένας ολισθητήρας μαύρο Bruniton φινίριρσμα και πλαίσιο Armor-Tuff. Στον ολισθητήρα έχει χαρακτεί το λογότυπο της Wilson Combat και ο σειριακός αριθμός.

Ζυγίζοντας σε 900 γραμμάρια άδειο, και με συνολικό μήκος 21,1 εκατοστά, το 92G Vertec/Brigadier Tactical συνοδεύεται από τρεις 15άρες γεμιστήρες. Η τιμή βάσης για αυτό το μοντέλο είναι $ 1.495 (1275 ευρώ).

Πηγή: tactical-life.com

Επιμέλεια μετάφρασης: Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis