Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:47 | 30/12/2023

Μαύρη μέρα εχθές, τα χώματα της πατρίδας υποδέχτηκαν δύο παλικάρια, δύο άντρες που φόρεσαν, υπηρέτησαν και τίμησαν το Εθνόσημο.

Πολλές λέξεις έχουν ειπωθεί και γραφτεί αλλά θα σταθώ μόνο σε τρία πράγματα:

Διαβάστε επίσης

1) Τον τρόπο που αποχαιρέτησε η διμοιρία του τον συνΑδελφό μας,
2) το ότι ο πιλότος μας δεν επέλεξε να εκτιναχθεί με το κάθισμα του για να μην κινδυνεύσουν πολίτες και
3) το θάρρος και την στάση του 12χρονου!! γιου του όταν παρέλαβε το πηλίκο, το ξίφος και τη Γαλανόλευκη Σημαία του πατέρα του!

Όλα αυτά λίγες μέρες αφού στα ίδια χώματα βρέθηκε ένα άλλο παλικάρι, ένας άλλος συνΑδελφός μου επειδή καταδίωξε δύο κλεμμένα αυτοκίνητα με δράστες άτομα “ευπαθούς ομάδας” που το έκαναν κατ’ επανάληψη αλλά τυχαίνει να είναι κ αυτοί “καλά παιδιά”.

Άτομα που αν είχαν συλληφθεί επ αυτοφώρω χωρίς να έχει γίνει το τροχαίο δυστύχημα, θα κατέληγαν ελεύθεροι στο σπίτι τους μετά τη δικογραφία σε βάρος τους, πριν καν σχολάσουν οι αστυνομικοί που θα τους είχαν συλλάβει…!

Ξυπνήστε!!!

Κρατήστε τα σπίτια σας, προσέξτε τις οικογένειες σας, μεγαλώστε τα παιδιά σας με αρχές και αξίες και μείνετε πάντα δίπλα τους!

Να μην δούμε άλλους ανήλικους 18 και 16 χρονών να πετάνε φωτοβολίδες που “κάποιοι άγνωστοι” τους έδωσαν, αλλά και τους γονείς τους να μην ξέρουν που είναι και τι κάνουν τα “καλά παιδιά” που μεγάλωσαν…

Να μην πηγαίνουμε για καφέ ή ποτό και να κινδυνεύουμε να μας πυροβολήσουν ή να μας μαχαιρώσουν…

Η κοινωνία μας νοσεί βαριά και το φάρμακο το έχουμε στα χέρια μας…

Τέλος, στηρίξτε τον “αστυνομικό που κάθεται και πίνει καφέ”, τον “πυροσβέστη που παίζει τάβλι”, τον “Εκαβίτη που πάντα αργεί”, τον “πιλότο που βγάζει γούστα όταν πετά χαμηλά και κάνει θόρυβο”, τον “καραβανά που είναι στρατοκ….λος”….

Δεν είναι έτσι!

Γιατί όταν έρχεται η ώρα αυτοί πάνε εκεί που κανείς άλλος δεν μπορεί με μόνο σκοπό να προσφέρουν βοήθεια και να σώσουν ζωές!

Στηρίξτε τον δάσκαλο του παιδιού σας…

Στηρίξτε το σπίτι σας…

 

Με εκτίμηση
Ένας αστυνομικός στην Πρέβεζα, αναλώσιμος για την πολιτεία αλλά πάντα δίπλα στον πολίτη

Πηγή:   prevezatoday.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis