Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:25 | 02/03/2019

Από 21 Φεβρουαρίου   ενημερώσαμε το πανελλήνιο για την υπηρεσιακή αποδόμηση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και δει εκείνων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

"Πριν αλέκτορα φωνήσαι" ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής κ .Βασιλόπουλος Ανδρέας   έκανε για ακόμη μια φορά "γιούρια" σε υπηρεσίες της Αττικής για να εκτελεστεί μεταγωγή κρατουμένων Συμμορίας που συνελήφθει πρόσφατα. Στη μεταγωγή συμμετείχαν 100 περίπου αστυνομικοί  !!!! από   διαφορετικές  Υπηρεσίες και Διευθύνσεις της Αττικής . Η Υπηρεσία τους ξεκίνησε τις πρωινές ώρες της 1ης Μαρτίου 2019 (7:30 και 11:00 πρωί ), συνεχίστηκε την επόμενη μέρα 2 Μαρτίου 2019 κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες και δεν ξέρουμε τελικά αν και πότε τελείωσε το "εξπρές του μεσονυκτίου".

[custom:google-ads]

Ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α επικοινώνησε στις 22:30 περίπου, με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διαμαρτυρόμενος έντονα και καταγγέλλοντας  την καταστρατήγηση Νόμων και διατάξεων  αλλά κυρίως την σύνθλιψη της αξιοπρέπειας δεκάδων αστυνομικών.  Δυστυχώς η παρέμβαση του μπήκε στα αζήτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kρυφή βιντεοσκόπηση αστυνομικών από πολίτη - Μία ενδιαφέρουσα απόφαση δημοσίευσε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διερωτόμαστε λοιπόν, αν μπορεί ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής που αποτελεί τον θεματοφύλακα όλων των Υπηρεσιών της Αττικής ως άμεσος προϊστάμενος τους, να "κλείνει το μάτι" σε όλη την υφισταμένη  Διοίκηση   να ακολουθούσουν εμμέσως τη δική του στάση, αδιαφορώντας για την ψυχική σωματική ταλαιπωρία τόσων αστυνομικών, γράφοντας ο ίδιος στα παλαιοτέρα των υποδημάτων του Νόμους , Διατάγματα , Διαταγές.

Διερωτόμαστε  αν υπάρχει αστυνομική ιεραρχία να υπερασπιστεί τον αδικημένο και εξαθλιωμένο αστυνομικό , να  τον προστατεύσει από "σαδιστικές συμπεριφορές" αξιωματικών και ακόμα ακόμα, αν υπάρχει Πολιτική Ηγεσία να αποστραφεί για λίγο την άγρα ψήφων μέσα από το πολύπαθο κουφάρι της αστυνομίας και να ασχοληθεί  με την παραβίαση βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων !!
 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis