Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:14 | 21/01/2024

Ένας μηχανικός λογισμικού της Google ήταν καλυμμένος με αίμα, αφού ξυλοκόπησε άγρια ​​μέχρι θανάτου τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Ο Liren Chen, 27 ετών, φέρεται να βρέθηκε σε κατατονική κατάσταση με ένα πρησμένο και μελανιασμένο χέρι, ενώ το πτώμα της γυναίκας του ήταν κοντά.

Το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε στη Σάντα Κλάρα, μια πολυσύχναστη πόλη στην καρδιά της Silicon Valley και μόλις λίγα μίλια μακριά από τα κεντρικά γραφεία της Google.

Διαβάστε επίσης

Η αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 11 το πρωί για να διενεργήσει έλεγχο ευημερίας στο σπίτι του από έναν φίλο που είπε ότι ούτε ο Τσεν ούτε η σύζυγός του απαντούσαν στα τηλέφωνά τους ή στην πόρτα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Σάντα Κλάρα.

Ο φίλος, ωστόσο, που πήγε στο σπίτι του ζευγαριού, μπορούσε να δει τον Τσεν από το παράθυρο. «Ήταν μέσα στο σπίτι, ακίνητος στα γόνατά του, είχε τα χέρια του στον αέρα και κοιτούσε ανέκφραστα» περιέγραψε.

Η αστυνομία μπήκε μέσα και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας ακριβώς πίσω από το σημείο όπου ο Τσεν είχε γονατίσει. Η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά  τραύματα στο κεφάλι της.

Τα ρούχα, τα πόδια και τα χέρια του Τσεν ήταν «γεμάτα με αίμα» και τα χέρια του ήταν καλυμμένα με γρατσουνιές, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Το δεξί του χέρι ήταν «εξαιρετικά πρησμένο και μωβ». Ο Chen κατηγορήθηκε για φόνο, αλλά η δίκη του αναβλήθηκε επειδή νοσηλεύτηκε.

Τόσο ο Chen όσο και η σύζυγός του, Xuanyi Yu, εργάζονταν για την εταιρεία Google.

www.cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis