Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Νότη Μηταράκη
08:29 | 29/06/2023

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες εχτές (28.06.2023), κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, 75χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο εξέτασης σχετικής καταγγελίας, από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 75χρονου σε υπόθεση κακοποίησης αδέσποτου σκύλου, τον οποίο, όπως διαπιστώθηκε, μεσημβρινές ώρες προχθες (27.06.2023), στην περιοχή Γαϊτάνι Ζακύνθου, έσερνε έχοντάς τον δεμένο στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Διαβάστε επίσης

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ επιπλέον, σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των -30.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται στη σύλληψη δράστη κακοποίησης ζώου συντροφιάς στη Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Με άμεσες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές. Τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές δε γίνονται αποδεκτές».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis