Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:55 | 10/05/2019

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

Ο κ. Μητσοτάκης μετεωρίζεται από την λασπολογία στην τρομολαγνεία και τον απύθμενο λαϊκισμό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, τρομοκρατημένος από τις αντιδράσεις ακόμα και στελεχών του κόμματός του για το ύφος και το περιεχόμενο της ομιλίας του στη Βουλή, προσπαθεί απελπισμένα να αλλάξει την ατζέντα, καταφεύγοντας για άλλη μια φορά στο προσφιλές του θέμα περί βίας και ανομίας.

Κάνει ότι δεν βλέπει τις μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας που γίνονται σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και αλλού, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δήθεν υπάρχει ανοχή στην παραβατικότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης, για μία ακόμη φορά, δυσφημεί συνειδητά την εικόνα της χώρας και αρέσκεται να μοιράζει ανέξοδα υποσχέσεις για μαγικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, που η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν κλείνει τα μάτια.

Ας γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά και δεν παραπλανάται από τα ψεύδη και την υποκρισία…

Δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην ΕΡΤ και στη δημοσιογράφο Κάτια Αντωνιάδου

Δημοσιογράφος : Κυρία Υπουργέ, σήμερα το πρωί ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε ένα πέρασμα από το Κολωνάκι όπου έγιναν χθες βράδυ επεισόδια, με σπάσιμο τζαμαριών και βιτρινών και έκανε μία σχετική δήλωση ότι την επαύριο των εκλογών που θα είναι Πρωθυπουργός θα τελειώσει η βία και η ανομία, τί απαντάτε;

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη : Ο κ. Μητσοτάκης έκανε σήμερα μία βόλτα στην Βουκουρεστίου, με δεδομένο ότι χθες είχαμε προβλήματα, τα οποία φυσικά και αντιμετωπίστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία.

Ωστόσο, το θέμα του δεν ήταν εκεί, το θέμα είναι ότι μετά την επιλογή του κ. Μητσοτάκη στη συζήτηση στη Βουλή να παίξει την παράσταση του με “ fake news ” ειδικά για την οικογένεια του Πρωθυπουργού, αλλά και πολλά άλλα, αυτό δεν του βγήκε.

Ένας κιτρινισμός σε “ fake news ” ο οποίος αποδείχτηκε την άλλη στιγμή περί τίνος πρόκειται. Αποφάσισε λοιπόν τη γνωστή μέθοδο, όταν δεν μας βγει το θέμα το οποίο θέλουμε να υπηρετήσουμε, γυρνάμε στο γνωστό θέμα, βία, ανομία ,ανοχή κ.λπ. το οποίο είναι απολύτως ψευδές.

Οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζονται κανονικά, είναι αόρατες όμως για τον κ. Μητσοτάκη αλλά και για διάφορα φιλικά Μ.Μ.Ε. για να γυρίσει την ατζέντα σήμερα, με δεδομένο το χθεσινό φιάσκο.

Αυτή είναι η ουσία, κατά τα άλλα όποιος οραματίζεται ότι βία και ανομία, ή βία ή η παραβατικότητα σταματάει με ένα μαγικό κουμπί επειδή θα διατάξει ο κ. Μητσοτάκης, προφανώς είναι μία ανοησία την οποία δεν μπορεί να δεχτεί ο ελληνικός λαός.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis