Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 09/07/2018

Ξεκινάει και πάλι η επιχείρηση απεγκλωβισμού των υπόλοιπων παιδιών από το πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με αξιωματούχους. Χθες Κυριακή, δύτες απεγκλώβισαν τέσσερα από τα 12 αγόρια τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Δώδεκα αγόρια και ο 25χρονος προπονητής τους παρέμεναν εγκλωβισμένα στο σπήλαιο επί δύο εβδομάδες. 

Ο κυβερνήτης Naronsgak Osatanakorn υπογράμμισε ότι τα παιδιά χρειάστηκε να καταδυθούν για περισσότερα από 1000 μέτρα.

Σύμφωνα με Tαϊλανδό αξιωματούχο η κατάσταση των παιδιών είναι καλή και θα μπορέσουν αργότερα σήμερα να δουν τις οικογένειές τους. Ωστόσο, όπως εξήγησε, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις - κυριώς οι αιματολογικές - τα παιδιά δεν θα πρέπει να έρθουν σε σωματική επαφή με τους συγγενείς τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


«Οι επισκέπτες θα μπορούν μόνο τους ασθενείς από απόσταση ενός-δύο μέτρων. Καμία αγκαλιά, καμία επαφή μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών τους εξετάσεων» εξήγησε ο γιατρός.

Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι το ενδεχόμενο τα μικρά αγόρια να έχουν προσβληθεί από λεπτοσπίρωση και μελιοείδωση.

Ένα δεύτερο στοιχείο που μελετούν είναι το πώς θα τους επαναφέρουν σε κανονικό πρόγραμμα διατροφής, ένας προβληματισμός που είναι κοινός σε περιπτώσεις σοβαρού υποσιτισμού.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες των τριών ατόμων ενώ ο προπονητής θα βγει με την τελευταία ομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis