Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:41 | 02/09/2019

Το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΞΙΑ, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο με θέμα «Ασφάλεια και Επιτήρηση με χρήση Drone» σε συνεργασία με το Παράρτημα της WorldUAVFederation στην Ελλάδα.

Στο σεμινάριο αναπτύσσονται τα κυριότερα σημεία της χρήσης drones σε σύγχρονες επιχειρήσεις ασφαλείας, βοηθώντας τους επαγγελματίες του χώρου της ασφάλειας αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αναβαθμίσει τις γνώσεις του σχετικά με διαδικασίες προστασίας προσώπων, εγκαταστάσεων και ζωτικών υποδομών με τη βοήθεια σύγχρονων τεχνολογιών.

Επιπρόσθετα, γίνεται ανάλυση περιστατικών επιθέσεων με χρήση drones, καθώς και των διαφόρων αντιμέτρων και τακτικών αντιμετώπισης που υπάρχουν σήμερα για τον εντοπισμό και την καταστολή τους.

Το σεμινάριο εστιάζει στην απόκτηση εξειδικευμένης γνώσης μέσα από θεωρητική διδασκαλία (1η ημέρα) σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρουν σήμερα τα συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) αν χρησιμοποιηθούν σωστά για λόγους ασφαλείας, καθώς και πρακτική εξάσκηση με πτήση drone (2η ημέρα).

[custom:google-ads]

Είναι δυνατή η παρακολούθηση δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΑΞΙΑ στο Κερατσίνι, Πειραιά ή εξ αποστάσεως μέσω e-learning.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και κάρτα μέλους για 1 έτος, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία μη επανδρωμένων Αεροσκαφών (WorldUAVFederation).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6/10/2019 ώρες 10:00-18:00.

  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

·         Εισαγωγική ενημέρωση για τα UAVs και drones (Ιστορική εξέλιξη, εμπορικές και επιστημονικές εφαρμογές στη σύγχρονη ζωή).

·         Τα drones σαν εργαλείο ασφαλείας: Οφέλη από την χρήση ενός drone.

·         Ανίχνευση εισβολέων με χρήση drone – Θερμική απεικόνιση (Thermal imaging).

·         Αναλύσεις Ρίσκου και εκτιμήσεις τρωτών σημείων (Risk & Vulnerability Assessments).

·         Τα drones σαν κακόβουλο μέσο επιθέσεων: Ανάλυση τρομοκρατικών τακτικών και περιστατικών επίθεσης με drones (case studies).

·         Τεχνολογία Counter-drone & σύγχρονα αντίμετρα (kinetic & non-kinetic).

·         Συστήματαεντοπισμούdrones (Drone Detection Systems).

·         Πρακτική σε εξωτερικό χώρο (2η ημέρα).

 

  • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της ασφαλείας, σωματοφύλακες-συνοδούς ασφαλείας προσώπων, διευθυντές ασφαλείας, αστυνομικούς και επαγγελματίες από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, (εν ενεργεία, εν αποστρατεία & έφεδρους), συνοδούς ασφαλείας πλοίων (maritime security operators), καθώς και για οποιονδήποτε ιδιώτη ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου και επαγγελματικής προέλευσης που απλώς επιθυμεί να βελτιώσει τις γνώσεις του σχετικά με την προστασία της οικογένειας και της περιουσίας του με την χρήση νέων τεχνολογιών.

 

  • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 100€. Στο κόστος περιλαμβάνονται τα coffee breaks και κάρτα μέλους για 1 έτος, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία μη επανδρωμένων Αεροσκαφών (WorldUAVFederation).

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρόγραμμα 48 ωρών «VIP Protection (Basic Level)»

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis