Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by sakis01 on Τετ, 11/12/2014 - 10:13
Επειδή συνεχώς εκφράζουμε παράπονα για την παρεχόμενη εκπαίδευση και επιμόρφωση, επισυνάπτω την Εγκύκλιο για τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΕΚΔΑΑ/ΙΝΕΠ, τα οποία συγκαταλέγονται στα καλύτερα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η ακολουθούμενη διαδικασία για να παρακολουθήσει κάποιος αστυνομικός τέτοιο πρόγραμμα είναι η εξής : α) υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στο επιθυμητό πρόγραμμα β) αναφορά προς την Υπηρεσία του -στην οποία συναινεί ο Διοικητής του- και ιεραρχική υποβολή της στην Δ/νση Εκπαίδευσης για έγκριση. Εφόσον η έγκριση δοθεί, ο υπάλληλος αποδεσμεύεται από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα για όσο χρόνο (από 1 έως 5 ημέρες) διαρκεί η εκπαίδευση. Περισσότερες πληροφορίες : [url]http://www.ekdd.gr/ekdda/index.php/gr[/url] [url]http://goo.gl/6Mm9XR[/url] [url]http://www.docman.gr/Download/13878.aspx[/url] Έχοντας προσωπική εμπειρία, το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Greek

Υποβλήθηκε από moutro. Ημερομηνία: Τετ, 11/12/2014 - 18:19 Μόνιμος σύνδεσμος

Sakis προσοχη στην στην υποβολη των αιτησεων!!! Πρωτα υποβαλλεις αιτηση για εγκριση στην υπηρεσια και κατοπιν ηλεκτρονικη αιτηση στο ΕΚΔΔΑ! Περυσι ειχα προβλημα και μου την εκοψαν απο το ΑΕΑ/Δ//ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠ ΔΥΝ / Τμ. Εκπαιδ.

Υποβλήθηκε από sakis01. Ημερομηνία: Τετ, 11/12/2014 - 19:19 Μόνιμος σύνδεσμος

Σοβαρά; Τρεις φορές έχω κάνει τη διαδικασία όπως την πριέγραψα και εγκρίθηκαν χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει διαταγή ΑΕΑ μέσω POL, η οποία καθορίζει επ΄ ακριβώς τη διαδικασία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis