Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by VANZEL on Τετ, 07/09/2014 - 23:03
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συγκεντρωμένη κατάσταση ή λίστα σχετικά με τα αδικήματα στα οποία επιλαμβάνεται το Α.Τ. και σε αυτά που επιλαμβάνεται το Τ.Α. ??ή αν εχει εκδοθεί κάποια διαταγή απο Γ.Α.Δ.Α. σχετικά?
Greek

Υποβλήθηκε από mystery2all. Ημερομηνία: Σάβ, 07/12/2014 - 18:49 Μόνιμος σύνδεσμος

ευχαριστώ πολύ για το e-mail, αλλά έχω κάποιοες απορίες, για παράδειγμα από που καθορίζεται οτι την σωματική βλάβη κατά ανηλίκων (οταν δεν εμπίπτει στο νόμο περι ενδοοικογενειακής βίας) την παίρνει το Τ.Α. ? ή την ασέλγεια κατά ανηλίκων? Από που καθορίζεται ποιος είναι αρμοδίος να επιληφθεί για τα δικαιώματα των κρατουμένων, δηλαδή όταν στα κρατητήρια του Α.Τ. κρατείται αλλοδαπός του Τ.Α. ο οποίος θέλει να κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο, ποιος τον εξυπηρετεί? Τις διοικητικές απελάσεις γιατί τις κάνουν τα Α.Τ. αφού ο νόμος περί αλλοδαπών είναι αντικείμενο του Τ.Α. ?

Υποβλήθηκε από sakrunner. Ημερομηνία: Σάβ, 07/12/2014 - 20:47 Μόνιμος σύνδεσμος

για τους αλλοδαπούς υπαρχει και άλλη διαταγή που το διευκρινιζει. το 2005 το νοεμβρη ειχε ξεκινησει να λειτουργει σε επιπεδο διεύθυνσης το αλλοδαπών για οσους το θυμούνται, οσο αφορα, για το ασυλο επισης υπαρχει σχετικη διαταγή την οποια πρεπει να εχω ενώ οι ανηλικοι είναι καθαρα αρμοδιοτητα της ασφαλειας

Υποβλήθηκε από mystery2all. Ημερομηνία: Κυρ, 07/13/2014 - 16:02 Μόνιμος σύνδεσμος

Ευχαριστώ και για τη 2η διαταγη! Γιατί λοιπόν δεν παραδίδουμε τους αλλοδαπούς στην αρμόδια υπηρεσία αλλοδαπών όταν διαπιστώνεται παράβαση του Νόμου?

Υποβλήθηκε από XOLARGOS54. Ημερομηνία: Δευ, 07/14/2014 - 17:39 Μόνιμος σύνδεσμος

Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να στείλει και σε μένα άπαντες τις διαταγές περί του σχετικού θέματος......ευχαριστώ εκ των προτέρων.......([email protected]).

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis