Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by ronaldo2010 on Σάβ, 10/31/2015 - 15:48

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΑ Υ/Β' ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ  ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΑΛΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ Η ΟΜΟΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΟ ΕΔΑΦΙΟ "ΟΜΟΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ" ΕΝΝΟΕΙ ΟΜΟΡΗ Δ/ΝΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  Η ΕΝΝΟΕΙ ΟΜΟΡΗ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΜΑ?

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ-ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ "ΟΜΟΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ "ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΙΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ..

Greek

Υποβλήθηκε από griniaris33. Ημερομηνία: Δευ, 11/09/2015 - 11:49 Μόνιμος σύνδεσμος

<p><span style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 24px; background-color: rgb(255, 255, 255);">ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΑ Υ/Β' ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ<span style="font-size:16px;"><strong>,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ</strong></span>&nbsp; ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΑΛΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ Η ΟΜΟΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.</span><br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 24px; background-color: rgb(255, 255, 255);">
<span style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 24px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΟ ΕΔΑΦΙΟ "ΟΜΟΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ" ΕΝΝΟΕΙ ΟΜΟΡΗ Δ/ΝΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ &nbsp;Η ΕΝΝΟΕΙ ΟΜΟΡΗ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ &nbsp;ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΜΑ?</span></p>
<p>Στο ανωτερω αρθρο αυτο που εχει σημασια εινα το κατα προτιμηση. οταν περνας περνας στο ΤΕΜΑ , εισερχεσαι στην σχολη με ΜΕΤΑΘΕΣΗ. Αυτο σημαινει οτι χανεις την οργανικη σου θεση οπου και αν ησουν. Επειτα οσο εισαι μεσα στην σχολη κανεις αιτηση για ποιες <span style="font-size:18px;"><strong>υπηρεσιες</strong></span> θελεις να τοποθετηθεις. Προσεξε οχι ΝΟΜΟ αλλα<strong> υπηρεσιε</strong>ς π.χ ΑΤ...... Υστερα απο ολα αυτα το συμβουλιο μεταθεσεων εχοντας την αιτηση σου αποφασιζει.: η να σε γυρισει στην <strong><span style="font-size:18px;">περιοχη μεταθεσης</span></strong> απο την οποια και προερχεσαι <strong>ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ</strong>&nbsp;ή κοιτα που ζητας εσυ να πας και &nbsp;αν δεν μπορει να σε παει εκει που ζητας δηλαδη στην υπηρεσια που θες για τους λογους που κρινουν, σε γυρνανε στην υπηρεσια σου ή ομορης υπηρεσιας που ζητας οχι νομό. Π.χ Υπηρετεις σε ενα ΑΤ της Αττικης. και δηλωνεις τρια ΑΤ αλλου ΝΟΜΟΥ πχ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Το συμβουλιο αρχικα θα εξετασει το αιτημα σου να σε παει στα ΑΤ του νομου Κορινθου που εχεις δηλωσει. Μπορει να κρινει οτι ειναι ολα πληρεις. τοτε εξεταζει τις ομμορες Υπηρεσιες του νομου ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Αν και αυτες ειναι πληρεις, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΘΑ ΣΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. Ομως ειναι ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ δηλαδη μπορει νασε παει οπου θελει, παντα με δαπανες δημοσιου. Εγω σαν αποφοιτος της σχολης αυτο που καταλαβα ειναι οτι η γυρνας στην περιοχη οπου υπηρετουσες πριν ή σε υπηρεσια που δηλωνεις. Τοπος συμφεροντων δεν παιζει ρολο. Ειναι δυσκολο να σε πανε καπου αλλου, αλλα στην αστυνομια ολα γινονται.</p>

Υποβλήθηκε από THEOFILOS. Ημερομηνία: Τετ, 12/16/2015 - 00:31 Μόνιμος σύνδεσμος

Απλά συνάδελφε όταν ζητάμε τοποθέτηση ως νέοι Υπαστυνόμοι Β' ΤΈΜΑ σύμφωνα με το π.δ. 100/03 όταν δηλώνουμε μια Υπηρεσία, λόγω του ότι οι αξιωματικοί τοποθετουνται κατευθείαν σε Υπηρεσίες Διοίκησης Αξιωματικών από το Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων/Α.Ε.Α. είναι σαν να δηλώνουμε όλες τις Υπηρεσίες της αυτης περιοχής μετάθεσης (δηλαδή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού).
Πρέπει με να προσέξετε ότι όπως λειτουργία το άρθρο τοποθετήστε μόνο σε Υπηρεσίες με κενή οργανική θέση. Η φράση "ομορης προς την τελευταία" αφορά την περιοχή μετάθεσης της προτίμησή μας.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Ειδικός Γραμματέας ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis