Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έχω κάνει αίτηση, αφού έκλεισα τα δύο χρόνια στο βαθμό του Αρχιφύλακα, προκειμένου να προαχθώ στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Το πτυχίο έχει καταχωρηθεί στα ατομικά μου έγγραφα και έχει διενεργηθεί έλεγχος γνησιότητας. Θα μπορούσε να μου απαντήσει καποιος στο ερώτημα σε πόσο καιρό θα έρθει η διαταγή της προαγωγής ? Η αίτηση έφυγε για το Αρχηγείο στις 12/12/2018.
Greek

Υποβλήθηκε από Euthymis. Ημερομηνία: Δευ, 12/17/2018 - 00:33 Μόνιμος σύνδεσμος

Να επαναλαβω κι εγω το ανωτερω τεθεν ερωτημα του συναδελφου και επιπλεον να ρωτησω το εξης.Οταν αναγνωριζεται το πτυχιο ΑΕΙ για την προαγωγη στο βαθμο του Ανθυπαστυνομου, στη διετια απο την προαγωγη στο βαθμο του Αρχιφυλακα, αναγνωριζονται αυτοματως και τα ετη σπουδων, μισθολογικα; Υ.Γ. Τα ετη σπουδων δεν ταυτιζονται με χρονο υπηρεσιας στην Αστυνομια. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υποβλήθηκε από Costas1. Ημερομηνία: Τρί, 12/18/2018 - 13:05 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>Τα χρόνια φοίτησης για να μετρήσουν μισθολογικά πρέπει να γίνει αίτηση για αναγνώριση τους ως πλασματικός χρόνος υπηρεσίας (εφόσον δεν συμπίπτουν με περίοδο που ο αιτών εργαζόταν άρα είχε ήδη ένσημα για την συγκεκριμένη περίοδο) και να πληρώσει τις εισφορές που προβλέπονται. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι για βαθμολογική προαγωγή. Η αύξηση των αποδοχών δεν έχει αναδρομική ισχύ από την κατάταξη αλλά ισχύει αφού κατατεθεί.</p>

Υποβλήθηκε από Euthymis. Ημερομηνία: Τρί, 12/18/2018 - 19:56 Μόνιμος σύνδεσμος

Ευχαριστω Costas 1 για την απαντηση σου. Θα ηθελα να μου διευκρινισεις, ακομη, αν αξιζει η αναγνωριση του χρονου σπουδων σ' αυτη τη φαση, οταν εισαι εν ενεργεια, δηλαδη. Μηπως, οι κρατησεις για την αναγνωριση των τεσσαρων ετων του πανεπιστημιου ειναι δυσαναλογες σε σχεση με τις αντιστοιχες μισθολογικες απολαβες.Αν συμφερει, δηλαδη, μια τετοια αναγνωριση.Σ' ευχαριστω και παλι. Υ.Γ. Βασει της απαντησης του Costas 1,[email protected], για να αναγνωριστει ως πλασματικος χρονος, ο χρονος σπουδων δεν πρεπει να ειναι παραλληλα με το χρονο υπηρεσιας στην Αστυνομια.

Υποβλήθηκε από [email protected]. Ημερομηνία: Τετ, 12/19/2018 - 12:15 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>Οκ όλα τα παραπάνω...Αλλά αν μπορεί και ξέρει κάποιος ας δώσει μία απάντηση για το πότε έρχεται η διαταγή για τους Αρχιφύλακες που προάγονται με πτυχίο....<br>
&nbsp;</p>

Υποβλήθηκε από [email protected]. Ημερομηνία: Παρ, 02/15/2019 - 15:27 Μόνιμος σύνδεσμος

Προς ενημέρωση των αξιότιμων συναδέλφων η αίτησή μου έφυγε για Αρχηγείο στις 12/9/2018 και η διαταγή προαγωγής ήρθε στις 15/2/2019...ήτοι περίπου δύο μήνες και κάτι...όσοι θα είναι υποψήφιοι μελλοντικά να γνωρίζουν ότι θέλει έκθεση εγχείρησης επί της αίτησης και να έχει κινηθεί ήδη η διαδικασία ελέγχου γνησιότητας του πτυχιου για να επισυνπτεί η βεβαίωση γνησιότητας στα δικαιολογητικά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis