Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by Ntzoumi7 on Τετ, 12/26/2018 - 23:28
Καλησπέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω προκειμένου λάβω μια απάντηση....που θα την χρησιμοποιήσω καταλλήλως! Υπηρετώ σε δ.α. με μεγάλες αποστάσεις. Διαμένω εντός νομού δ.α. και διανύω καθημερινά 100 μετ'επιστροφης από και προς την εργασία μου. Δεν υπάρχει κοντινότερη υπηρεσία να υπηρετήσω, εκεί που είναι η έδρα υπηρεσίας (είναι έδρα δ.α ) δεν έχω συμφέροντα να διαμεινω εκεί και η καθημερινότητα είναι τραγική. 8 ώρες υπηρεσία και επιπλέον 2 ώρες στο δρόμο. Τι προβλέπεται νόμιμα σε αυτές τις περιπτώσεις και στα πλαίσια της λογικής. Δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Greek

Υποβλήθηκε από sylvester79. Ημερομηνία: Κυρ, 01/13/2019 - 19:17 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>Προφανώς εννοείς αν προβλέπεται απο την ελληνική νομοθεσία να νοείται ως χρόνος υπηρεσίας ο χρόνος μετάβασης στην Υπηρεσία σου και εν συνεχεία στο σπίτι σου? Έχεις δηλαδή στο μυαλό σου να διεκδικήσεις να εργάζεσαι 6ωρο? Καλά καταλαβαίνω?</p>

Υποβλήθηκε από MARIOS1. Ημερομηνία: Κυρ, 01/13/2019 - 22:08 Μόνιμος σύνδεσμος

Το νόμιμο ειναι να διαμενεις εντός 15χιλιομετρων απο την έδρα της υπηρεσίας σου. Για να διαμενεις σε μεγαλυτερη αποσταση πρεπει να εγκριθει εγγραφως απο το διοικητη σου κανονικα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis