Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by opelorios on Παρ, 03/08/2019 - 11:31
3τεκνοι Λάρισα, Πιερία, Τρίκαλα. Οι πληροφορίες μου, λένε ότι το θέμα μας εξετάστηκε προχτές Τετάρτη 6 Μαρτίου και όπως ήταν αναμενόμενο δεν το κουνάμε ρούπι. Όσο για τις τακτικές του Αυγούστου, εάν δεν υπάρχουν κενές οργανικές, πολύ χλωμό έως απίθανο. Δηλαδή συσσωρευόμαστε 2 χρόνια τώρα και αν υπάρξουν κενές θέσεις ίσως να πάει ένας-δύο. Η συσσώρευση μεγαλώνει οπότε με απλή λογική οι 3τεκνοι (για τους ανωτέρω νομούς τουλάχιστο) θα πρέπει να πάψουμε να ελπίζουμε. Πιο πιθανό είναι με μόρια. Αυτό είναι το προνόμιο που έχουμε σε μια χώρα με δημογραφικό πρόβλημα.
Greek

Υποβλήθηκε από nektarmili. Ημερομηνία: Παρ, 03/08/2019 - 23:01 Μόνιμος σύνδεσμος

Αληθεια υπάρχει καποιος με 4 και ανω παιδια απο τις ανωτερω πολεις που δεν.εχει.φυγει με μετάθεση; Οσο για τους τριτεκνους η μονη λυση ειναι.η εξης: μαζεύονται πχ οι τριτεκνοι των τρικαλων αν.ξερω καλα ειναι 15 μαζι με τις γυναικες τους και πανε στους τοπικους βουλευτές εξηγουν το πρόβλημα και πιστεύω κατι θα γινει. Εκλογές έρχονται και ολοι οι ανωτερω ψηφιζουν αθηνα ενω.με μετάθεση στην εκαστοτε πολη.

Υποβλήθηκε από opelorios. Ημερομηνία: Παρ, 03/08/2019 - 23:45 Μόνιμος σύνδεσμος

Αν δεν υπάρχει πολύτεκνος για τις ανωτέρω διευθύνσεις θα είναι απλά επειδή δεν έτυχε. Ισχύει το ίδιο ακριβώς με τους 3τεκνους. Τώρα για το θέμα με τους βουλευτές, το απορρίπτω.
Για Τρίκαλα ήταν 15 στις τακτικές του 2017. Βάλε επιπλέον και πόσοι έγιναν για το 2018, βάλε και επιπλέον πόσοι έγιναν για το 2019. Βέβαια συνολικά δεν ξέρουμε πόσοι είναι γιατί εφόσον δεν βγάζει θέσεις, δεν αναρτώνται και οι πίνακες με τα μόρια οπότε θα βλέπαμε πόσοι από αυτούς είναι 3τεκνοι και πολύτεκνοι και τι σειρά έχουν. Τώρα επικρατεί άπλετο σκοτάδι.

Υποβλήθηκε από Kostas2014. Ημερομηνία: Σάβ, 03/09/2019 - 05:32 Μόνιμος σύνδεσμος

Γνωριζει καποιος συναδελφος ποτε γίνεται το συμβουλιο που εξεταζει αιτηματα μεταθεσεων που αφορουν αναπηρίες? Ή γινετε ενα Συμβούλιο που εξεταζει ολα τα αιτήματα τον Ιούνιο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis