Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by SITIA on Σάβ, 10/26/2013 - 19:42
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ Η΄ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
Greek

Υποβλήθηκε από STAVROS78. Ημερομηνία: Σάβ, 10/26/2013 - 21:07 Μόνιμος σύνδεσμος

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΑΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΚ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ. ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΗ ΑΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Τ.Τ. ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

Υποβλήθηκε από dtsigpnet. Ημερομηνία: Κυρ, 10/27/2013 - 15:07 Μόνιμος σύνδεσμος

Προκειται για έκθεση που συντάσσεται στα πλαίσια επιβολής διοικητικού μέτρου κ όχι για ενεργούμενη προανάκριση. Μήπως αρκούν και δύο (2) μη ανακριτικοί για την αφαίρεση ??

Υποβλήθηκε από SITIA. Ημερομηνία: Δευ, 10/28/2013 - 19:21 Μόνιμος σύνδεσμος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ?ΡΩΤΑΩ ΓΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΚΟΦΟΡΙΑΣ....

Υποβλήθηκε από STAVROS78. Ημερομηνία: Δευ, 10/28/2013 - 23:14 Μόνιμος σύνδεσμος

ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 1584/26 ΤΗΣ 8/26-1-82 ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ. ΣΥΓΚ. ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΑΞΕΩΣ. ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΕΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚ . ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡ. 1 ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 2517/14Α/11-9-02 ΑΠΟΦ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤ.ΚΑΙ ΔΗΜ ΤΑΞΗΣ.

Υποβλήθηκε από moys. Ημερομηνία: Δευ, 10/28/2013 - 23:25 Μόνιμος σύνδεσμος

δεν υφισταται λαθος ενεργεια απο τον συναδελφο διοτι δεν ηταν στα καθηκοντα του να πραξει αφαιρεση στοιχειων διοτι μονο ανακριτικος υπαλληλος μπορει να το κανει !το αρμοδιο γραφειο αστυνομευσης θα εδοσει αποφαση για αφαιρεση στοιχειων!επρεπε ομως α) να αναγραφει πανω στην πραξη βεβαιωσης παραβασης να προσκομιστουν τα αφιρεθεντα στοιχεια στην οικεια υπηρεσια εντος 3 ημερων και β)μπορουσε να τον προσαγαγει με το οχημα του στον αξ/κο υπηρεσιας γιανα πραξει αυτος την αφαιρεση! συνεπως η απολογια ειναι ακυρη εκτος και υπαρχει αλλος λογος στην κληση απολογιας !

Υποβλήθηκε από oasisAthens. Ημερομηνία: Δευ, 10/28/2013 - 23:47 Μόνιμος σύνδεσμος

Όχι βέβαια...Σε καμία περίπτωση προσαγωγή για αυτό τον λόγο !!!!!!!! Προσαγωγή για αφαίρεση στοιχείων ;;;;; Ή τα στοιχεία θα τα παραδώσει αυτός σε 3 ημέρες στο οικείο Α.Τ. και θα τα αποστείλει ή θα τα φυλάξει έως το πέρας της ποινής ή θα εκδοθεί απόφαση από το Α.Τ. ή Τ.Τ. το οποίο βεβαίωσε την παράβαση για την αφαίρεση των στοιχείων την οποία θα πραγματοποιήσει το οικείο Α.Τ.
Δεν είναι δυνατόν να τον υποχρεώσεις να σε ακολουθήσει ; Ως προς τι ; Προσαγωγή για εξακρίβωση ; Δεν είχε στοιχεία ταυτότητας μαζί του ; Σύλληψη ; Συγχωρήστε με αλλά στην χειρότερη να τον πεις να περιμένει τον Αξ/Υπ. για να του αφαιρέση τα στοιχεία πράγμα το οποίο ούτε ο Αξ.Υπ είναι υποχρεωμένος να κάνει μιας και δεν συντρέχει καμία από τις δύο περιπτώσεις που ρητώς αναφέρονται ώστε να απομακρυνθεί από το αστυνομικό κατάστημα.
Συνάδελφε συγχώρεσε με αλλά εαν τον πάρεις να σε ακολουθήσει του στερείς την ελευθερία του...πρόσεχε. Επίσης αναφέρομαι οχι στο τι συνιθίζεται να γίνεται αλλά στο τι είναι το σωστό .
Π.χ. Δλδ εαν ο δρόμος έχει διόδια θα τον υποχρεώσεις να πληρώσει 2 φορές για διόδια για να σε ακολουθήσει ; Εαν το Α.Τ. απέχει 15 χλμ σε αντίθετη κατεύθυνση από τον προορισμό του θα τον υποχρεώσεις να σε ακολουθήσει ; Με τι αιτιολογικό ;

Υποσημείωση : Καταλάθος πάτησα το αναφορά σε συντονιστή νόμιζα ότι θα πατούσα παράθεση...My bad...Συγνώμη για την ταλαιπωρία.

[edit time=1382997085]oasisAthens[/edit]

Υποβλήθηκε από moys. Ημερομηνία: Τρί, 10/29/2013 - 22:48 Μόνιμος σύνδεσμος

Η προσαγωγη δεν θα ηταν γι αυτο τον λογο εννοειτε απλως εγω δεν ειχα χρονο να το αναλυσω σορυ χτες !εγω ειπα τι μπορεις να κανεις αν ηθελες να κανεις την αφαιρεση οπωσδηποτε !εννοουσα πως αν ειχε παραβιασει εναν ερυθρο σηματοδοτη πχ.θα τον εκρινες υποπτο και θα του ζητουσες να σε ακολουθησει στο οικειο ατ !!! αυτα που λες και βαζεις σαλτσα ουτε αποστειλει ειπα ουτε φυλαξει ουτε τπτ τετοιο εννοειτε οτι εκδιδεται αποφαση για την αφαιρεση των στοιχειων διοικητικη λεγεται αν δεν την γνωριζεις ανοιξε τον κ.οκ ειπα εγω την λεξη συλληψη μαλον καπου αλλου θα αναφερεσαι κακως σου απαντω !! εσυ βγαζεις τα στοιχεια και τον φωναζεις παρουσια να υπογραφει απλα την πραξη ο ανακριτικος υπαλληλος. τι να περιμενει λες και (μπαρουφες )κανει μια εκθεση αφαιρεσης και την υπογραφει τι νομιζεις ειναι η αφαιρεση ''Αιφνίδιος''θανατος :( το συμπερασμα ειναι οτι συναδελφος δεν υπεσε σε κανενα παραπτωμα και οτι σωστα δεν προχωρησε στην αφαιρεση αφου δεν ηταν παρουσια ανακριτικος υπαλληλος για να μην λεμε πολλα!

Υποβλήθηκε από oasisAthens. Ημερομηνία: Τετ, 10/30/2013 - 02:21 Μόνιμος σύνδεσμος

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι ο συνάδελφος κατά την γνώμη μου ενέργεισε σωστά...Τώρα γιατί η διοίκηση ζητάει εξηγήσεις και μάλιστα έγγραφες αλλουνού παπά Ευαγγέλιο...Anyway η ένστασή μου ήταν στην λέξη προσαγωγή αλλά αυτό ήταν απλώς φιλική κουβέντα, εαν για οποιοδήποτε λόγο σε έθιξα με τον λόγο μου σου ζητώ συγνώμη είναι δύσκολο να μεταφέρεις τον τόνο σου στο κείμενο σου, θα καταλάβαινες ότι δεν είχα τέτοιο σκοπό.

Υποβλήθηκε από Athor63. Ημερομηνία: Τετ, 10/30/2013 - 07:54 Μόνιμος σύνδεσμος

Μήπως η αφαίρεση αφορούσε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, την οποία μπορεί και πρέπει να κάνει μόνος του και μη ανακριτικός υπάλληλος;

Υποβλήθηκε από amyntas. Ημερομηνία: Τετ, 10/30/2013 - 10:40 Μόνιμος σύνδεσμος

Το ασφαλιστήριο δεν ειναι στοιχείο κυκλοφορίας και δεν αφαιρείται .Στοιχεια κυκλοφοριας ειναι η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες.

Υποβλήθηκε από Χρήστος Στεργι…. Ημερομηνία: Πέμ, 06/06/2019 - 18:23 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>Καλησπέρα σας! Επειδή αναφέρθηκε σε προηγούμενο σχόλιο... Η αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας όταν η παράβαση είναι η στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, μπορεί να γίνει και χωρίς την παρουσία ανακριτικού υπαλλήλου;;;</p>

Υποβλήθηκε από spirosgiapros. Ημερομηνία: Πέμ, 06/06/2019 - 19:57 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>κατα την αποψη μου οχι δεν γινεται διοτι το αρθρο 103 που ρυθμιζει την διαδικασια αναφερεται και στην νομοθεσια περι ασφαλισης.</p>

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis