Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by Georgios Smirnidis on Σάβ, 06/20/2020 - 16:52
Φόρουμ
Δίνω πανελλήνιες φέτος και μου έχει μείνει ένα μάθημα και πιστεύω ότι θα περάσω φέτος. Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει διαφορά μεταξύ των σχολών σε άποψη ποιότητας διδασκαλιας και υποδομών η όχι? Επειδή έχω δει την σχολή που είναι μια από τις πιο πρόσφατες και έχουν 220 στρεμματα στην σχολή σε σχέση με την Ξάνθη που έχει 16.
Greek

Υποβλήθηκε από geo600. Ημερομηνία: Τετ, 06/24/2020 - 17:42 Μόνιμος σύνδεσμος

Αν και λίγο υποκειμενικο ( για τις διαφορές στη ποιότητα εκπαίδευσης), γιατί στις σχολές διδάσκουν καθηγητές εκπαιδευτές δικηγόροι κτλ και η "αποκόμιση " των γνώσεων διαφέρει από σπουδαστή σε σπουδαστή..κατά τη διάρκεια του υπηρεσιακού μου βίου διαπίστωσα διαφορες στην αντίληψη νομικών θεμάτων από συνάδελφο σε συνάδελφό ( από διαφορετικές σχολές). Πχ ορισμένοι γνώριζαν και κατανοούσαν τί είναι η πολιτική αγωγή ( και πρακτικά πως εντάσσεται στη δικογραφία) και άλλοι όχι και τόσο ( εγώ ανηκα στη δεύτερη κατηγορία και τα έμαθα στη πορεία για παράδειγμα).. Νομίζω πως η σχολή παίζει ρόλο γιατί αν και τα μαθήματα είναι ίδια σε όλες τις σχολές αλλάζει ο τρόπος διδασκαλίας από σχολή σε σχολή. Από άποψη υποδομών και εκεί υπάρχουν διάφορες. Πχ Κομοτηνή Διδυμοτειχο με Γρεβενά ας πούμε ( κ αυτό πάνω κάτω υποκειμενικο)

Υποβλήθηκε από Νίκος Βογιατζής. Ημερομηνία: Τρί, 11/24/2020 - 21:57 Μόνιμος σύνδεσμος

Καλησπέρα συνάδελφοι ήθελα να ρωτήσω με το πτυχίο από την αστυφυλάκων μπορείς να δώσεις κατατακτήριες εξετάσεις για την αξιωματικών και επίσης αν δεν μπορείς σε ποιες σχολές μπορείς να συμμετέχεις με το σύστημα των κατατακτηρίων εξετάσεων με το πτυχίο από την αστυφυλάκων ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis