Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by mutt on Σάβ, 08/20/2011 - 11:29
Καλημερα θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για τον αν μπορω να πάρω την αδεια ανατροφης παιδιού απο τηνστιγμή που η γυναικα μου ειναι Αγρότισσα( Νέος αγρότης κανιονικα δηλωμένος στον ΟΓΑ και με όλα τα σχετικά).Πιστεύω ότι δεν αφορα μόνο τις γυναικες που ειναι υπάλληλοι αλλα και καθε αλλου ειδους επαγγέλματος!!!!!!! Ευχαρισθώ εκ των προτέρων!!!!
Greek

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Σάβ, 08/20/2011 - 15:46 Μόνιμος σύνδεσμος

Δεν γνωρίζουμε να ισχύει κάτι άλλο, αλλά ερμηνεύοντας τις παρακάτω διατάξεις, πιστεύουμε ότι αφορά μόνο δημοσίους υπαλλήλους και όχι άλλα επαγγέλματα.

Με το [url=http://www.policenet.gr/portal/downloads/astunomia-adeies/378.html]Π.Δ…] που ψηφίστηκε πρόσφατα επεκτάθηκε το δικαίωμα χορήγησης της 9μηνης άδειας ανατροφής παιδιού ή του μειωμένου ωραρίου και στους πατέρες αστυνομικούς και παρέχονται πλέον στους γονείς αστυνομικούς, οι διευκολύνσεις και άδειες με αποδοχές για ανατροφή παιδιού, που προβλέπονται από το άρθρο 53 παρ.2 του Νόμου 3528/2007, σύμφωνα όμως με τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς της παρ. 3 του 53 του ιδίου Νόμου ([url=http://www.policenet.gr/portal/downloads/astunomia-adeies/378.html]3528…] «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.»), δηλαδή τους δημοσίους υπαλλήλους.

Αν διαβάσεις τα δύο πρώτα άρθρα του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. θα δεις ότι ορίζονται τα ακόλουθα:
[info]Άρθρο 1
Αρχές του Υπαλληλικού Κώδικα
Σκοπός του παρόντος Κώδικα είναι η καθιέρωση ενιαίων και ομοιόμορφων κανόνων που διέπουν την πρόσληψη και την υπηρεσιακή κατάσταση των πολιτικών διοικητικών υπαλλήλων, σύμφωνα ιδίως με τις αρχές της ισότητας, της αξιοκρατίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης και την ανάγκη διασφάλισης της μέγιστης δυνατής απόδοσης κατά την εργασία τους.

Άρθρο 2
Έκταση εφαρμογής
1. Στις διατάξεις του παρόντος Κώδικα υπάγονται οι πολιτικοί διοικητικοί υπάλληλοι του κράτους και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου.
2. Υπάλληλοι ή λειτουργοί του κράτους ή νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, οι οποίοι, κατά συνταγματική ή νομοθετική πρόβλεψη, διέπονται από ειδικές διατάξεις, καθώς και οι υπάλληλοι των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος για όσα θέματα δεν ρυθμίζονται από τις ειδικές γι’ αυτούς διατάξεις.[/info]

Μπορείς να διαβάσεις λεπτομέρειες για το Π.Δ.70/2011 [url=http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/nomiki-enhmerosi/090…].

Αν κάποιος έχει διαφορετική προσέγγιση ας την καταθέσει.
[edit time=1313908712]manager[/edit]

Υποβλήθηκε από mutt. Ημερομηνία: Κυρ, 08/21/2011 - 12:49 Μόνιμος σύνδεσμος

Εχω την εντύπωση οτι αμα ισχυει κατι τετοιο τότε δεν ειναι δικαιο!!!!Δηλαδή αν μια μητερα αγρότισσα πρέπει οπωσδηποτε να ειναι στις εργασιες της, δεν μπορει νε εφαρμοστει ο νόμος και εδω???Γιατι να υπάρχει διάκριση????Που μπορούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες????????

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Κυρ, 08/21/2011 - 15:46 Μόνιμος σύνδεσμος

Μια καλή λύση πιστεύω είναι μια αίτηση αδείας προς την υπηρεσία σου, και σε αρνητική περίπτωση θα σου δώσει εμπεριστατωμένη απάντηση.

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Παρ, 08/26/2011 - 18:04 Μόνιμος σύνδεσμος

Π.Ο.ΑΣ.Υ.:Χορήγηση άδειας ανατροφής τέκνων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αθήνα 26 Αυγούστου 2011
Αρ. Πρωτ.:302/2/18στ

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Κοιν.: 1) Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας / Γραφείο κ. Αρχηγού
2) Κλάδο Οργάνωσης Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α.
3) Αστυνομικές Υπηρεσίες

Θέμα: « Χορήγηση άδειας ανατροφής τέκνων»

Σχετ.: α) 302/2/18ε από 10-8-2011 έγγραφό μας
β) Π.Δ. 70/4-8-2011
γ) ΑΠ ΔΙΔΑΔ/Φ.51/538/12254/14-5-2007 ΥΠΕΣ
δ) ΑΠ ΔΙΔΑΔ/Φ51/590/14346/29-5-2008 ΥΠΕΣ

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια του (α) και (β) σχετικού, όπως προκύπτει και από τις (γ) και (δ) εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, σας γνωρίζουμε ότι ως εργασία στον ιδιωτικό τομέα νοείται η εξαρτημένη μισθωτική εργασία, η άσκηση ελευθέριου επαγγέλματος, συμπεριλαμβανομένου και του αγροτικού επαγγέλματος, καθώς και η άσκηση ατομικής επιχειρηματικής δραστηριότητας (ατομική επιχείρηση).

Οι συνάδελφοι κατά την υποβολή στην Υπηρεσία του αιτήματός τους περί έγκρισης χορήγησης της εν λόγω αδείας, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση του εργοδότη ή του ασφαλιστικού φορέα που να αναγράφει και να καθορίζει τη σχέση εργασίας του ή της συζύγου στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.

Σημειωτέον ότι το δικαίωμα άδειας ανατροφής τέκνου για τους αστυνομικούς θεσμοθετήθηκε με το Π.Δ. 70/4-8-2011 και δεν υπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της διοίκησης. Προς τούτο η Ηγεσία οφείλει να εκδόσει άμεσα σχετική εγκύκλιο όπως έχει συμβεί με το Στρατό και τα άλλα Σώματα Ασφαλείας. Τυχόν μη έκδοση ή βραδύτητα έκδοσης σχετικής εγκυκλίου δεν αποτελεί άλλοθι και δικαιολογία της υπηρεσίας για την μη ικανοποίηση του αναφαίρετου αυτού δικαιώματος.

[url=http://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&a…]
[edit time=1314372269]manager[/edit]

Υποβλήθηκε από mutt. Ημερομηνία: Σάβ, 08/27/2011 - 11:34 Μόνιμος σύνδεσμος

>;-) >;-) >;-) >;-) Συνχαρτηρια για το ενδιαφερον σας μπραβο!!!!Οπωτε μπορω να παρω την αδεια ανατροφης!!!!!!

Υποβλήθηκε από mutt. Ημερομηνία: Σάβ, 08/27/2011 - 23:01 Μόνιμος σύνδεσμος

Να ρωτησω και κάτι στα γρήγορα εχω ενα παιδακι που ειναι 2 και κατι χρονων και περιμενω δευτερο!!!Αν θέλω να κανω χρηση μειωμενου ωραρίου οταν γενηθει και το δευτερο θα δικαιουμε 2+1 ωρες????

Υποβλήθηκε από Roger. Ημερομηνία: Κυρ, 08/28/2011 - 02:52 Μόνιμος σύνδεσμος

Η παράγραφος 2 του Ν.3528/2007 προβλέπει: " Ο χρόνος εργασίας του γονέα υπαλλήλου μειώνεται κατά δύο (2) ώρες ημερησίως εφόσον έχει τέκνα ηλικίας έως δύο (2) ετών και κατά μία (1) ώρα, εφόσον έχει τέκνα ηλικίας από δύο (2) έως τεσσάρων (4) ετών.

Υποβλήθηκε από mutt. Ημερομηνία: Κυρ, 08/28/2011 - 21:03 Μόνιμος σύνδεσμος

:-/ Συγνωμη αλλα ψιλομπερδευτικα δηλαδη εγω οταν γεννηθει και το δευτερο θα δικαιουμαι 3ωρες η δυο τελικα

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Δευ, 08/29/2011 - 16:57 Μόνιμος σύνδεσμος

Επίσης :

[url=http://www.policenet.gr/portal/downloads/astunomia-adeies/381.html]ΔΙΔΑ…]

Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών-Διευκρινήσεις για τη χορήγηση αδειών στους δημοσίους υπαλλήλους βάσει του Υπαλληλικού Κώδικα.

Υποβλήθηκε από mutt. Ημερομηνία: Δευ, 09/19/2011 - 09:10 Μόνιμος σύνδεσμος

Να ρωτήσω και κάτι άλλο μπορώ να πάρω το 9μηνο και για το πρώτο το παιδάκι μου που είνια 2 χρονώνκαι 2 μηνων και μετά αφού γεννηθεί και το δεύτερο με το καλό μετα απο ενα μήνα και εφόσον εξαντληθεί το το πρώτο 9μηνο να πάρω και το δεύτερο 9μηνο???

Υποβλήθηκε από mutt. Ημερομηνία: Τετ, 09/21/2011 - 13:11 Μόνιμος σύνδεσμος

^^;μπορεί κάποιος να πάρει αντι για 2χρόνια 2ωρες μειωμενο ωραριο να το κάνει για 1χρόνο και 4ωρες??? O.o O.o O.o O.o

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Πέμ, 09/22/2011 - 20:55 Μόνιμος σύνδεσμος

[i]Οι απαντήσεις στην ερμηνευτική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.[/i]

[url=http://dipe-peiraia.att.sch.gr/basikes_egkyklioi.htm/2007_05_14_adeies_…]
[info]
[b][u]Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών-Διευκρινήσεις για τη χορήγηση αδειών στους δημοσίους υπαλλήλους βάσει του Υπαλληλικού Κώδικα.[/u][/b]

[b]ΙV. ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ (άρθρο 53 του Υ.Κ.)[/b]
2. O χρόνος εργασίας του γονέα υπαλλήλου μειώνεται κατά δύο (2) ώρες ημερησίως εφόσον έχει τέκνα ηλικίας έως δύο (2) ετών και κατά μία (1) ώρα, εφόσον έχει τέκνα ηλικίας από δύο (2) έως τεσσάρων (4) ετών. Ο γονέας υπάλληλος δικαιούται εννέα (9) μήνες άδεια με αποδοχές για ανατροφή παιδιού, εφόσον δεν κάνει χρήση του προαναφερθέντος μειωμένου ωραρίου.
Ειδικά για το γονέα που είναι άγαμος ή χήρος ή διαζευγμένος ή έχει αναπηρία 67% και άνω, το κατά μία ώρα μειωμένο ωράριο ή η συνεχόμενη άδεια ανατροφής τέκνου προσαυξάνονται κατά έξι (6) μήνες ή ένα (1) μήνα αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι η ανωτέρω προσαύξηση χορηγείται στους δικαιούχους γονείς εφόσον κατά την 9 η Φεβρουαρίου 2007 (ημέρα δημοσίευσης του ν. 3528/2007) δεν είχαν εξαντλήσει τις εν λόγω διευκολύνσεις.
Επίσης, στην περίπτωση γέννησης 4ου τέκνου, όπως και για κάθε τέκνο πέραν του 4ου , το μειωμένο ωράριο εργασίας παρατείνεται για δύο (2) ακόμα έτη. Κατά τη διάρκεια της παράτασης αυτής ο χρόνος εργασίας του γονέα υπαλλήλου μειώνεται κατά μία (1) ώρα.
Επισημαίνεται ότι η εν λόγω παράταση αφορά αποκλειστικά τη διευκόλυνση του μειωμένου ωραρίου και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται να χορηγηθεί ως συνεχόμενη άδεια ανατροφής.

3. Αν και οι δύο γονείς είναι υπάλληλοι, με κοινή τους δήλωση που κατατίθεται στις υπηρεσίες τους καθορίζεται ποιος από τους δύο θα κάνει χρήση του μειωμένου ωραρίου ή της συνεχόμενης άδειας ανατροφής, εκτός αν με την ανωτέρω κοινή τους δήλωση καθορίσουν χρονικά διαστήματα που ο καθένας θα κάνει χρήση, αλλά πάντοτε διαδοχικώς και μέσα στα χρονικά όρια που ορίζονται στην παράγραφο 2 του άρθρου 53 του Υ.Κ. Αλλαγή της δήλωσης επιτρέπεται να γίνεται άπαξ και μόνο για ιδιαίτερα σημαντικούς λόγους.
4. Αν η σύζυγος του υπαλλήλου ή ο σύζυγος της υπαλλήλου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, εφόσον δικαιούται όμοιων ολικώς ή μερικώς διευκολύνσεων, ο σύζυγος ή η σύζυγος υπάλληλος δικαιούται να κάνει χρήση της διευκόλυνσης του μειωμένου ωραρίου ή της άδειας ανατροφής κατά το μέρος που η σύζυγος αυτού ή ο σύζυγος αυτής δεν κάνει χρήση των δικών της ή των δικών του δικαιωμάτων ή κατά το μέρος που αυτά υπολείπονται των προβλεπόμενων από την παράγραφο 2 του άρθρου 53 του Υ.Κ. διευκολύνσεων.
Ως εργασία στον ιδιωτικό τομέα νοείται η εξαρτημένη μισθωτή εργασία, καθώς και η άσκηση κάποιου ελευθέριου επαγγέλματος από αυτά που ορίζονται στην κείμενη νομοθεσία περί φορολογίας εισοδήματος (παρ. 1 του άρθρου 48 του ν. 2238/1994).
Ο υπάλληλος που δικαιούται να κάνει χρήση της διευκόλυνσης του μειωμένου ωραρίου ή της άδειας ανατροφής πρέπει να προσκομίζει από τον οικείο εργοδότη καθώς και τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα σχετική βεβαίωση, από όπου θα προκύπτει ρητώς η ιδιωτική εργασία που ασκεί η σύζυγός του, καθώς και το εάν έχει ήδη κάνει ολικώς ή μερικώς χρήση των
δικών της δικαιωμάτων.
Στην περίπτωση που ο ένας γονέας εργάζεται με καθεστώς μερικής απασχόλησης, τότε ο άλλος γονέας (δημόσιος υπάλληλος) δικαιούται να κάνει χρήση της διευκόλυνσης του μειωμένου ωραρίου ή της άδειας ανατροφής κατά το ήμισυ των προβλεπομένων.
5. Αν η σύζυγος του υπαλλήλου δεν εργάζεται ή δεν ασκεί οποιοδήποτε επάγγελμα, ο σύζυγος δεν δικαιούται να κάνει χρήση της διευκόλυνσης του μειωμένου ωραρίου ή της άδειας ανατροφής, εκτός αν λόγω σοβαρής πάθησης ή βλάβης κριθεί ανίκανη να αντιμετωπίζει τις ανάγκες ανατροφής του παιδιού, σύμφωνα με βεβαίωση της δευτεροβάθμιας υγειονομικής επιτροπής στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο υπάλληλος.
6. Όταν ο ένας γονέας λάβει την άδεια άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου, ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να κάνει χρήση της διευκόλυνσης του μειωμένου ωραρίου ή της εννιάμηνης άδειας ανατροφής για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Επίσης σημειώνεται ότι σε περίπτωση διάστασης, διαζυγίου, χηρείας ή γέννησης τέκνου χωρίς γάμο των γονέων του, τόσο την άδεια άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου, όσο και τη διευκόλυνση του μειωμένου ωραρίου ή την εννιάμηνη άδεια ανατροφής τη δικαιούται ο γονέας που ασκεί την επιμέλεια.[/info]

Υποβλήθηκε από mutt. Ημερομηνία: Τρί, 10/25/2011 - 18:08 Μόνιμος σύνδεσμος

Μια διευκρινηση σε λιγο καιρο γεννιεται και το 2ο μου παιδακι!!!Μπορω ήδη απο τωρα να πάρω για το πρωτο παιδι που ειναι 2 και κατι μηνων το μειωμενο ωραριο της 1ας ωρας και οταν γεννηθει το δευτερο να παρω επιπλέον 1ωρα ??δηλαδη να εχω 2ωρες μειωμενο???

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Τρί, 10/25/2011 - 19:00 Μόνιμος σύνδεσμος

Η απάντηση είναι ΝΑΙ.
Βλέπε παραπάνω εγκύκλιο.
[warning]O χρόνος εργασίας του γονέα υπαλλήλου μειώνεται κατά δύο (2) ώρες ημερησίως εφόσον [b]έχει τέκνα[/b] ηλικίας έως δύο (2) ετών και κατά μία (1) ώρα, εφόσον έχει τέκνα ηλικίας από δύο (2) έως τεσσάρων (4) ετών.[/warning]

Τώρα που έχεις ένα παιδί έως 2 ετών έχεις να λαμβάνεις 1 ώρα μειωμένο. Όταν γεννηθεί και το δεύτερο παιδί ο χρόνος εργασίας σου μειώνεται κατά δύο (2) ώρες ημερησίως.

Υποβλήθηκε από mutt. Ημερομηνία: Παρ, 11/25/2011 - 08:45 Μόνιμος σύνδεσμος

D-:Λοιπόν έκανα αίτησηγια μειωμένο ωράριο αφού η γυναίκα μου ειναι αγρότισσα (κανονικά με ΟΓΑ και με εισόδημα δηλωμένο στην Εφορία) Περιμένω εδω και 7 ημερες απάντηση απο την Υπηρεσία μου (ενω τους εχω πάει όλα τα Π.Δ για να μην ψάχνονται)καθως και βεβαίωση απο ΟΓΑ για κατα κυριο επάγγελμα αγρότης) για να μου το δώσουν αλλά από οτι πήραν τα αυτιά μου ψάχνουν λέει να πάρουν τον ΟΓΑ τηλ(ακουσον άκουσον) για να δούν αν δικαιουτε η σύζυγός μου την διευκόλυνση αυτη!!!! Μα είναι δυνατόν αφού την διευκόλυνση αυτή την ζητάω εγώ και όχι η συζυγός μου!!!!!!Και τα Π.Δ τονίζουν ότι άμα ασκει η σύζυγος καποιο επάγγελμα συμπεραλβανομένου και του αγροτικου μπορω να πάρω την διευκόλυνση!!! Δεν ξέρω κάπου μπερδευτικα μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?????? :( :( :( :( Επίσης σε εγγραφο της ΠΟΑΣΥ
σας το παραθέτω γραφει το εξής:

Αθήνα 26 Αυγούστου 2011
Αρ. Πρωτ.:302/2/18στ
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Κοιν.: 1) Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας / Γραφείο κ. Αρχηγού
2) Κλάδο Οργάνωσης Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α.
3) Αστυνομικές Υπηρεσίες
Θέμα: « Χορήγηση άδειας ανατροφής τέκνων»
Σχετ.: α) 302/2/18ε από 10-8-2011 έγγραφό μας
β) Π.Δ. 70/4-8-2011
γ) ΑΠ ΔΙΔΑΔ/Φ.51/538/12254/14-5-2007 ΥΠΕΣ
δ) ΑΠ ΔΙΔΑΔ/Φ51/590/14346/29-5-2008 ΥΠΕΣ
Συνάδελφοι,
Σε συνέχεια του (α) και (β) σχετικού, όπως προκύπτει και από τις (γ) και (δ) εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, σας γνωρίζουμε ότι ως εργασία στον ιδιωτικό τομέα νοείται η εξαρτημένη μισθωτική εργασία, η άσκηση ελευθέριου επαγγέλματος, συμπεριλαμβανομένου και του αγροτικού επαγγέλματος, καθώς και η άσκηση ατομικής επιχειρηματικής δραστηριότητας (ατομική επιχείρηση).
Οι συνάδελφοι κατά την υποβολή στην Υπηρεσία του αιτήματός τους περί έγκρισης χορήγησης της εν λόγω αδείας, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση του εργοδότη ή του ασφαλιστικού φορέα που να αναγράφει και να καθορίζει τη σχέση εργασίας του ή της συζύγου στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.
Σημειωτέον ότι το δικαίωμα άδειας ανατροφής τέκνου για τους αστυνομικούς θεσμοθετήθηκε με το Π.Δ. 70/4-8-2011 και δεν υπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της διοίκησης. [b]Προς τούτο η Ηγεσία οφείλει να εκδόσει άμεσα σχετική εγκύκλιο όπως έχει συμβεί με το Στρατό και τα άλλα Σώματα Ασφαλείας. Τυχόν μη έκδοση ή βραδύτητα έκδοσης σχετικής εγκυκλίου δεν αποτελεί άλλοθι και δικαιολογία της υπηρεσίας για την μη ικανοποίηση του αναφαίρετου αυτού δικαιώματος.[/b]

τι εννοεί με αυτό το τελευταίο?????

[edit time=1322209479]mutt[/edit]

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Παρ, 11/25/2011 - 15:35 Μόνιμος σύνδεσμος

Θα πρέπει να περιμένεις να σου απαντήσουν έστω και αρνητικά, ότι δηλαδή η υπηρεσία δεν μπορεί να σου δώσει την άδεια για κάποιους λόγους. Σίγουρα αν δεν γνωρίζουν την απάντηση θα απευθυνθούν ιεραρχικά και αυτό ίσως πάρει χρόνο. Έχε υπομονή.
Κανονικά οι κεντρικές υπηρεσίες θα έπρεπε να έχουν δώσει διευκρινιστικές οδηγίες στις υπηρεσίες τους για την ομοιόμορφη εφαρμογή του Π.Δ. και να καλύψουν απορίες που τυχόν έχουν εκφραστεί. Δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει αυτό. Γιαυτό σου λέω υπομονή.

Υποβλήθηκε από SREK. Ημερομηνία: Παρ, 11/25/2011 - 19:16 Μόνιμος σύνδεσμος

Εχουν εκδοθει και οι υπ΄αριθμ [b]260618/10/1-α' απο 4/11/2011 και 6005/10/10γ απο 26/08/2011 απο το ΑΕΑ/ΚΟΑΔ/ΔΑΠ/ΤΜ 1ο [/b] διαταγές ,η δεύτερη διευκρινηστική προς ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες ενω η πρώτη σε απάντηση της Δ.Ασφ.Αττικής . Τις κατέχω πλην ομως αν και δέν έχουν διαβάθμιση ''απόρριτη'' ωστόσο δεν τις δημοσιεύω στο διαδύκτιο . Μπορείς να πάρεις απευθείας τηλέφωνο στο ΑΕΑ . Ομολογουμένως είναι ΠΟΛΥ εξυπηρετικοι . ΤΗΛ :2106925325 2106977207 .Μπορεί η Υπηρεσία σου να έκανε ερώτημα αλλα το ΑΕΑ θα τους απαντήσει ''καταμουτρα'' να ενεργήσουν όπως ορίζει το ΠΔ 70/2011 αν η ερώτηση αφορα αν την δικαιουσαι ή όχι ενω η απάντηση οπως μου τα λές είναι καταφανέστατη . Αρμόδια για την χορήγηση είναι η υπηρεσία που υπηρετείς , εφοσον είναι επίπέδου Αστ. Τμήματος χωρίς ΚΑΜΙΑ έκριση απο προιστάμενη υπηρεσία. Οπότε μην σου τρώνε τον χρόνο , κανε ένα τηλ να βγάλεις άκρη ...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis