ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

6 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 8 μήνες 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 02/06/2013 - 23:09
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 2
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ. Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ Ε.Υ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΩΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΞΟΝΤΟΝΟΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 2 μήνες
Elite Member
Εγγραφή από: 23/05/2011 - 20:10
Δημοσιεύσεις: 2
Βαθμοί: 42
Απ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους. Έχω την εξής απορία σχετικά με το θέμα της συζήτησης. Έχω κλήση για να εμφανιστώ ως μάρτυρας σε ποινικό δικαστήριο για υπηρεσιακή μου υπόθεση. Καθ' όσον έχω μετατεθεί από την προηγούμενη Α.Δ. στην οποία υπηρετούσα, το δικαστήριο αυτό είναι εκτός της έδρας της σημερινής μου Υπηρεσίας. Ποιο είναι το νομοθέτημα που καθορίζει εάν και πότε πρέπει να μου χορηγηθεί Φ.Π. (αυθημερόν ή από την προηγούμενη του δικαστηρίου); Δικαιούμαι να χρησιμοποιήσω υπηρεσιακό όχημα ή όχι; Πόσες ημέρες εκτός έδρας δικαιολογώ με δεδομένο ότι κινουμαι με δικό μου όχημα και όχι με συνήθη συγκοινωνιακά μέσα; Πέρα από τις όποιες απαντήσεις σας πάνω στο συγκεκριμένο ερώτημα, θα μου ήταν χρήσιμο και οποιοδήποτε έγγραφο ή διαταγή καθορίζει όλα τα παραπάνω σε κάθε περίπτωση. Ευχαριστώ.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 5 μήνες 3 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 05/05/2011 - 22:40
Δημοσιεύσεις: 6
Βαθμοί: 21
Απ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

κ. συνάδελφε η υπηρεσία σου δεν μπορεί να σου αρνηθεί να σου χορηγήσει Φ.Π. όταν η εμφάνιση στο δικαστήριο ανάγεται στο υπηρεσιακό καθήκον. Έγκαιρα κάνεις αναφορά σχετικά με την εμφάνιση σου . Η υπηρεσία σου, ζητά την έγκριση για τα οδοιπορικά(από Κρήτη-Αθήνα είναι τρεις ημέρες). Παίρνεις προκαταβολή από την διαχείριση για εισιτήρια- διανυκτέρευση -καμπίνα κλπ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σου προμηθεύσει η υπηρεσία σου και την βεβαίωση 0-57 που την συμπληρώνει και την υπογράφει ο γραμματέας της έδρας. Για την δεύτερη περίπτωση δεν το γνωρίζω αλλά είναι εφικτό και εύκολο η υπηρεσία σου να απευθυνθεί στην Εισαγγελία της περιοχή σου και να ζητήσει εάν υπάρχει γνωμοδότηση για τέτοιο θέμα.-

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 8 μήνες 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 02/06/2013 - 23:09
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 2
Απ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΤΟΨΑ ΣΩΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ Φ.Π. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ 057 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 5 μήνες 3 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 05/05/2011 - 22:40
Δημοσιεύσεις: 6
Βαθμοί: 21
Απ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ποια είναι η δικαιολογία της άρνησης χορήγησης της προκαταβολής;

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 3 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 19/07/2011 - 13:06
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 4
Απ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ρίξε μια ματιά στο άρθρο 215 παράγραφος 3 του ΚΠΔ. "Αν η κατηγορία αφορά πλημμέλημα ή πταίσμα........."

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 2 χρήστες.