Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by hitech444 on Πέμ, 04/05/2018 - 14:53

Καλημέρα,

Να ρωτήσω που υπάγεται διοικητικά η Τουρ. Αστυνομία όσο αφορά τα ξενοδοχεία; Στον ΕΟΤ; Παλιά έρχονταν για έλεγχο και σου έστελναν τη μηνυτήρια αναφορά για το δικαστήριο (ή έρχοταν μόνο η κλήτευση για το δικαστήριο, δε θυμάμαι...).

Εχει αλλάξει κάτι τελευταία; Περισυ που υπέπεσα σε παράπτωμα με ενημέρωσε ο ΕΟΤ οτι μου εχει ασκηθεί μύνηση και μου έστειλε και το παραπεμτικό (ο ΕΟΤ, οχι η Τ.Α.). 

Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι η έκθεσή τους δεν έλεγε "βρηκαμε αυτό, κατα παράβαση του Ν. ταδε κλπ.". Ελεγε μόνο βρήκαμε αυτο, βρήκαμε το άλλο κο.κ και τα διαβιβάζουμε στην υπηρεσια σας (ΕΟΤ) . Το ίδιο βεβαια έκαναν και προς άλλες ενδιαφερομενες υπηρεσιες ΙΚΑ, Υπ.Υγειας κλπ. οι οποίες ήρθαν και αυτές να με ελέγξουν αλλά ευτυχως δεν μου επεβαλαν καμια ποινή.

Στο τελος μου βγήκε μονο ενα μεγαλο πρόστιμο απο τον ΕΟΤ. Εδω ειναι η ερωτησή μου: Εχει αλλάξει κάτι και υπευθυνος για μενα ειναι ο ΕΟΤ; Και δικαστηρια δεν γινονται πλεον ή το πρόβλημα μου ήταν αρμοδιότητας ΕΟΤ;

Πρεπει να σας πω παντως ότι αντιμετωπιζα μεγάλα προβληματα: Οικογενειακά, δικαστικά, κληρονομικά... Μήπως με λυπηθηκαν και επεσα στα μαλακά;

Οποιος μπορει ας με διαφωτισει γιατι μετα απο 28χρονια εχουν αλλαξει πολλά...σίγουρα!

Ευχαριστω

Καλή Ανάσταση

Greek

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis